Bloggintresserade

lördag 28 februari 2009

Lördag

Ann: "En tunn, tunn skära av månen hängde under en starkt lysande stjärna igår kväll och vi fick ett litet lager ny snö i kylan. Idag -6,6C och strålande sol som gnistrar i snön".

Ja, noterade också den vackra skäran på väg hem. Mycket riktigt ett kommatecken lite påväg emot att bli full.
 
"... Karlshamn, ja idag får vi serverad därifrån importerad surfkomposition, från Vägga; stekt panerad strömming, potatismos, lingon, hovmästarsås och sallad :-) och ni dinerade på turfmat igår läste jag :-)
 
Idag michellinställ på, ut och klyva ved med maken i friska luften och titta in för att kolla mobilen om jag fått nåt kul och sen kolla din blogg för att läsa om gårdagskvällens eskapader i Charlieland. Klem!"

Ja rätt mycket kommer säkerligen att röra sig runt Charlie ett tag framöver... för så är det ju när man har småttingar i huset... men övriga livet stannar ju inte så det kommer väl att bli lite annat också.

Vi har kommit så långt att frukosten är på plats, tidningen snart läst men det mesta tar längre tid. Men gud så rik tid. Just nu är Mats och Charlie ute i trädgården och lirar boll. Du ska tro att idag ser han inte annat än lycklig ut Louise. Mest nöjd är han just nu när han har uppsikt över oss båda...

Så nu har Mats filmat en kort sekvens på mig och Charlie den är påväg till dig Ann.
Ska se om jag hittar ditt mobilnummer Louise så vidarebefodrar jag det sen!

Mats är nu och fixar en påse valpfoder av den sort han ätit hitintills. Grabbarna småpratar runt jobb, resor och lite smått och gott.

Vovven sussar... försökte strax innan hälsa på den där valpen i glasskjutdörrarna medan jag bäddade. Han är nöjd med egen skål som han hade med sig hemifrån och filten med kända lukter hemifrån. Nu slut på fodret så strax ska vi fixa hem mer. Olivia har tillbringat natten i lugn och ro ute hos Kalle för att Charlie inte skulle behöva få brett på med rädsla så där första kvällen. Men ingen får känna sig åsidosatt så idag får de vara redo att göra upp.

SMS från mor: "... Hoppas att ni kan njuta av lika underbart vårsolväder som vi"

Killsnack i vardagsrummet medan grabben ligger på golvet mellan dem och sover. Så fort han har vaknat väntar stranden. Solen skiner från en klarblå himmel. Nu ska jag ta ett varv med dammjagaren i köket och torka av golvet. Ett tag i vardagsrummet också...

... sedan vart vi redo. Charlie är en mönsterhund. Han kissar och bajsar utomhus och nu gick han prima för första gången i koppel en rätt bra bit ner till stranden, sedan fanns det också två famnar att vila ut i. Behöver jag säga att han gillade yra runt i sanden? På vägen träffade han så klart flera som ville hälsa på honom. Både barn och vuxna smälter när de ser en söt valp.

På hemvägen en runda till Anderssons och nu hemma. En slagen hjälte vilar här bredvid...

Inga kommentarer: