Bloggintresserade

torsdag 26 februari 2009

Väntanstorsdag

Fastnade för dagens citat i Bladet på temat Bråttom: "Livet är kort. Låt oss skynda att vara vänliga."

Han var författare, professor i estetik och filosofi på 1800-talet i Schweiz. Namnet var Amiel, och han är känd för sina dikter och dagboksanteckningar som getts ut efter hans död. Liv och skrifter präglas av tungsinne och grubbel.
__________





Hann öppna ett mail från Louise innan vi gav oss av hemifrån. Kontentan; att veterinärbesiktningen gått bra för samtliga valpar.
Louise:"Inga fel alls och alla valparna ser jättefina ut och ingen av dem pep eller någonting under hela tiden. De var superduktiga.De har även fått sin vaccinationsspruta, men inte mot kennelhosta för vetrinären tycker inte att det är bra när de är så här små utan det får man göra efter att de är 12 veckor gamla".
...Samt att vi kunde dyka upp redan kl. 15 om vi så önskade...

...Nu på jobb. Pratat med vår trevliga lokalvårdare en stund ämnet? Runt omvårdnad och uppfostran. Konstaterade att i backspegeln är det så mycket lättare att se vad som var viktigt att lägga energi på.

Ann: "... ni har sista dagen i.... 'frihet' :-) ha ha, jag menar alltså sista lugna dagen för imorgon kommer Charlie och tar all er tid och ork :-)
__________

... Grått väder och lite blåst, det har töat bra på istäcke och snö ute, gott! Ser att något djur funnit vitkålshuvudet och tuggat på det, hoppas det är lille harskutt.
 
Lite sysslor, sen hämta mamma på förmiddagen och här skall jag permanenta henne, sen tänker vi den där stora second handbutiken som har öppet torsdagar från kl 14... får se om det blir fjärde gången gillt och verkställt :-)"
__________

Vid middagstid när bussen lämnade Kristianstad var det strålande solsken... men nu i Åhus så här en stund senare är det tämligen mörkt även på himlen så det lär nog komma någon form av nederbörd rätt snart...



... och inte lär det bli snö som i Värnamo. Där föll det snöflingor stora som pingisbollar vid 1-tiden.

... 5 minuter senare regnar det småspik här i Åhus.











__________

Irene: Allt som vanligt här... fortfarande lika trött... späckat schema fram till april än så länge... skönt med tvättmaskin här uppe... Solen skiner här oxå. Ser väldigt skönt ut ute... Charlie... han är så söt på bilderna..."
__________

Grönsakssoppa och till efterrätt blåbärspaj och glass...
antikrundan...

Inga kommentarer: