Bloggintresserade

måndag 23 februari 2009

Kuckeliku

klockan är sju ... knappt en timme tills jag ska gå till vårdcentralen. Det kan nog vara rejäl ishalka på sina ställen så det gäller att ha några minuter extra på sig.

Första dagen på jobb efter sportlov och inatt har jag haft väldigt svårt att sova. Vad jobbigt det är att ligga och titta på klockan och lyssna på tick-tack och så inte kunna skruva ner tankarna.
_________

Ann: "-0,4C och det hänger stora sjok av snö på grannens tak som glider neråt...
 
Det bidde ingen House via internet igår, TV4 Replay har bara få program, ligger under TV4 Anytime där de tar betalt verkar det som. Där ser man. Gentilare är SVT, TV5 och TV8 med gratis program via internet.
__________
 
...Gå försiktigt och glöm inte broddarna nu när du skall till vårdcentralen!"

Har inga broddar faktiskt... trots att det är en uppfinning från nästgårds med "Yngsjöbroddar". Det brukar oftast inte finnas något behov för här är inte snö särskilt ofta... ska sanningen fram så har jag inte heller några vinterstövlar... tänkte att jag kunde vänta tills nästa vinter...

Ann (fötter): "du skrev "Har inga broddar faktiskt... trots att det är en uppfinning från nästgårds med "Yngsjöbroddar". Det brukar oftast inte finnas något behov för här är inte snö särskilt ofta..."
 
JUST DÄRFÖR skall du ha broddar, som inte är van vid snö och halka :-D Finns t o m att köpa på apoteket! Kom igen!"

Kanske inte behövs om man väntar någon dag till :)
__________

Nej nu måste jag kolla huset och göra mig klar. Vi hörs! Lycka till idag Irene! Vi hörs när jag fått tillbaka mitt go tills dess får det väl duga med Bloggen.
__________

E-K: "Hej mamma! hoppas att ni har det bra. själv har jag det bra, här är varmt och gott.... Tänkte att jag skriver någon annan dag när jag har mer datatid, var tvungen att skynda mig nu : snart kommer charlie...kul... ha det bäst älskar er".

Hälsningar till dig från Peter vi pratade om dig tidigare idag.
__________

Så nu har jag vilat en stund och ätit gott, fläskfilé från frysen, pommes, bearnaisesås och grönsallad.
__________

Trist tv-kväll...

Inga kommentarer: