Bloggintresserade

lördag 17 december 2011

JIPPI !!! JIPPI!!!

JULEN HAR BÖRJAT!!!
Jag har vunnit hos Bestemor. Åh så fina grytlappar!!! Tänkte nu skickar jag min adress med en gång... och hur jag än gör får jag beskedet att din blogg har upphört.


Är det inte märkligt... så kan det väl ändå inte vara?
Vilken himla tur nu är du tillbaka på banan (eller snarare nättråden) igen.

Ja, snacka om fru Fortuna :-)) Årets första ståndsmässiga julbord med arbetskamraterna på Österslövs byakrog igår kväll. Fantastiskt gott i mysig miljö... och 5 kg lättare fanns det en del åtråvärda plagg att botanisera ibland i garderoben. Fastnade för en något av en gammal favorit i juliga toner...

Innan sängdags så kollade jag in på bloggen och upptäckte att jag hade vunnit igen... den här gången hos vävar-Birgitta... TACK!!!... ännu mer fantastiskt... vilket flyt, och allt på en och samma dag!

Drar mig till minnes en lite händelse häromdagen då jag var i Hlm för att röntgas. Då satt där en gammaldam med rullator vid receptionen och började konversera med min Eva-Kartrine. Dottern har visst fått en vän kommenterade jag för receptionisten. Ja, svarade hon då, hon är så nervös var hon ska och hur hon ska hitta och jag har inte möjlighet att lämna för att följa henne. Men det kan ju vi sa jag då för vi var i god tid. Och oj vad hon pladdrade och vad glad hon blev! Det kändes bra och efteråt sa Eva-Katrine till mig att nu kommer nog jultomten till oss... och så verkar det ju vara ;-)

Dagens julmusik


5 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Nej men det var de finaste grytlappar jag någonsin sett!! Skulle inte våga använda dem. Bara titta och njuta :)

Ann-Louise

Birgitta sa...

Hej Ingela! Grattis - en liten tröstvinst kommer till dej när jag fått din adress.
Kram Birgitta

Gunilla sa...

Nu tror jag att fru Fortuna har hitta till dig.
Grattis till alla vinsterna

Gunilla

Fånga dagen sa...

Hej där du!
Det var väldigt det vilken tur du har då. Skulle jag också behöva lite av nu känns det som, men men det blir väl min tur med. Så fina grytlappar i alla fall, juligt och bra.
Har ni hunnit varva ner än eller är det full rulle kanske?
Jag hoppas allt är bra i alla fall
Kram på dig
Lena

Petit Eyekiss sa...

Hej Pinglan!
grattis, grattis!
Precis så är det! Man får när man ger.
Lyckliga du som har tappat lite kg. Här är det precis tvärtom.Har ju inte kunnat röra på mig(motioner och dansa) på sju månader. Men knäet blir stadigare och stadigare så , sen blir det andra bullar..
Ha nu en fin vecka och så hörs vi innan Julafton
Kramar
Bettan