Bloggintresserade

torsdag 10 maj 2012

DAN FÖRE DAN

 


... ja nu är det snart dags för vår resa. Väskorna är packade, reskläder och andra nödvändigheter förberett. Och det känns bra att huset ingalunda är tomt eftersom det bara är jag och Eva som reser.


Fötterna var iväg och fick sig en omgång hos Mia igår...

... och i väntrummet fanns en ny massagdyna och där skulle jag ha kunnat sitta hela eftermiddagen ;-)

Svävade hem på moln och med röda naglar. Vilken tur att jag har packat ner fjolårets svarta sandaler. Nu gäller det bara att hålla tårna för att det blir kalasväder så att jag får användning för dem ;-)

Men allra bäst gillar jag de här festpjuxen. Fotot är från förra sommaren och en del kilon lättare ser jag fram emot att kunna gå med dem. Dragkedjan är fixad i kjolen så nu känner jag mig redo för Phantom ;-)
Charlie och jag kommer precis från havet och vår strandentur. Det var riktigt skönt ute, luften frisk efter nattens regn... naturen solvarm. Idag kompar jag, det här blev som en extra lovvecka absolut inte dumt i nuläget. Två lastare i färd med att iordningställa beachen en äldre man satt och kollade på då de arbetade. Varför ska man skynda sig sa han, jag sätter mig och njuter längs vägen. 

Många är och förbereder sina sommarstugor inför sommaren. Mycket som ska ses om, trädgårdar och målning. I år känns det som om allt ska hända grannarna runt ikring oss bygger uterum och sätter upp plank och staket.

En bra bit hemifrån stördes den vackra fågelsången av ett enormt oväsen, och varför blev vi snart varse. En enorm maskin jobbar på ödetomten med att flisa ner stora trän. Jag ljuger inte det går inte att vara utomhus utan hörselskydd och ljudet går rakt in i huset. Vi får väl hoppas att de inte ska hålla på så länge.


 Ännu en vacker tulpan är i antågande. Kirskålen får man så att säga på köpet...


 


Det är en hel del som blommar nu av det rotade. Det bådar ju gott för äpplen i år. Men vi får se det hänger ju inte enbart på blommorna.


 

Annat är krukat som dessa rosa skönheter som fått plats i vars en ampel tillsammans med blå hänglobelia. Det är tänkt till framsidan på stugan. 


Dagens citat i Bladet sagt av Hieronymus 

"Att fela är mänskligt, att förlåta är guddomligt."

7 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Oh, vad fint ni ska ha det ,Eva och du, och i den fina dressen så är det ju varning för "hugg";-)Du är så fin
Ser att du också köpt Tvillingblomman. Det är ju en av mina favoriter.
Brukar vara så tät och fin, men död när vi kommer från "semestern" L´s syster glömmer att vattna!!!
Skogsmaskiner hade vi i tomtgränsen förra året, och dom kom dagen före Midsommarafton Hua!
Ha det så gott i London och jag skickar dit vackert väder.
Kram
Bettan

Anna-Lena sa...

Ha det bra i min favoritstad, Lovely London. Fatomen är riktigt bra! Glöm inte parkerna ... hinner ni en tur till Kew Gardens så är det en paradisplats..... Och vill man handla billigt ... så kan Primark på Oxford Street ( nära Marble Arche) var det oxå.

Marie-Anne sa...

Trevlig resa! Kanske är det vårväder där i London om du har tur.........

Monica sa...

Ha det riktigt skönt i London - säkert är det mer vår där än här!
Kramiz

C De-sign sa...

Så härligt med en tur till London! Jag var ju där första gången i januari! Har alldeles för mycket att görsa nu.... men jag är även bra på att njuta..... skickar dig en Vår Kram! fr Carola

bettysbeundran sa...

London i maj det är säkert helt underbart. Håller med A-L som skrev om parkerna. Finns ju många små privata parker. Måste snart åka dit igen.

Anonym sa...

När får vi se något om London? :)