Bloggintresserade

söndag 23 september 2012

SÖNDAG


Vaknade till en solig morgon så absolut stämmer det efter regn kommer solsken. Idag behövde minsann inte Charlie sukta någon längre stund efter morgonturen, som gick via en vindig småbåtshamn, med mellanlandning på Konsum, gula lådan och förbi en kruka full av solsken.Det blev ju inte några överdrivet långa turer under gårdagen så vi var överens om att råda bot på skadan denna söndag och styrde kosan emot hör och häpna Täppetstranden.
... och så varmt och gott här var i solen. Faktiskt var snålblåsten som vi upplevt i hamnen så gott som bortblåst.

Jag hade en härlig utsikt från bunkern och naturligtvis kunde jag inte motstå frestelsen att vila boinen där på den nyditsatta bänken.

  
Utsikten är i mina ögon underskön. 

Efter en stunds trädgårdsarbete (några växter är nu på mellanlandning i uterummet) smakade det mums med hemmaformade pannbiffar med lök potatis och brunsås.Visst blev Charlie glad för sin nya leksak Eva-Katrine, men ändå så beror det säkert mest på att han fått den av dig och att den påminner om dig. 


Nu ligger han i däck efter en intensiv dag, men leksaken är i säkert förvar som du ser.


Barnstolen är nu grundad med vitt av ego. Tog tid och kraft med dålig höger, när jag stundtals fick ta hjälp av vänstran ... och  Mats har bakat "Fetabullar" på experiment... blir spännande värre till kvällskaffet. (Mums vad goa).

Nu ska jag spela Ruzzle och knåda playdoo lera ;-)

3 kommentarer:

Mon jardin en ik sa...

Det blev en härlig dag för både dig och hunden. Skönt att kunna njuta av solen en ledig dag.
Ha en bra vecka.
Anje

Monica sa...

Fina Charlie - ser så nöjd ut med nya leksaken!
Kram

Marie-Anne sa...

Vilken fantastisk höstdag! Nog bor du vackert alltid.........Kram!