Bloggintresserade

torsdag 19 juli 2012

MELLANDAG


... mellan de andra dagarna alltså!

Godmorgon, godmiddag och nu har det nästan hunnit bli ...... godkväll. 


Ännu en änglatrumpet har slagit ut på övervintrad planta.

Visst är det fantastiska klockor då de står i blom, nästan så att man förväntar sig att de ska plinga till. Att sedan det inte har blivit så mycket med övriga plantan i år är en annan grej!

Jag höll på att säga att det inte har hänt så mycket matnyttigt denna dag, men det hade då rakt inte stämt. Tack var dig Camilla M-S att du berättade om den internationella matmässan i Kristianstad så hamnade vi där idag.
Och detta efter en morgonpromenad i omgivningarna och som vi njöt av trots kvalmig luft. Därefter en sväng till lilla familjen i rakt nedstigande led och som just nu bor i Åhus hos Mats syster och svåger i deras fina stuga.

Mats fastnade här vid engelska fudgen och visst blev det en påse med hem.

... och ett jättegott varmt bröd att knapra på med smält ost och skinka


... vars ett par nya löparskor till mig och Mats på Team Sportias rea. Nu blir det svårt att finna någon ursäkt. Kan ju sitta fint även på Friskies och svettis ;-)


Men hallå efter invigning på morgonturen på fredagen... har jag fått skoskav. Hade jag inte gissat då jag tog dem på mig... :-(


En resehandbok till Pragresan. Alltid bra att vara lite förberedd inför resan.

Denna eftermiddag tar nog priset i regnande. Det har inte gått att vistas utanför dörrarna på eftermiddagen och det har varit so gjort för flera partier UNO,

3 kommentarer:

Monica sa...

Så mycket roligt ni hittar på i Åhus - matmässa låter både spännande och gott! Var ett år på en stor antikmässa i Degerberga...vet du om den varit redan?
Kram

Ingela sa...

Inte säker men är det kanske i augusti? Jag ska se om jag kan kolla!

Gudrun sa...

Hej Ingela!
Änglatrumpeter är fina, det var många år sedan jag hade någon. Hoppas allt är bra med dig.
Kram från mig.