Bloggintresserade

måndag 2 juli 2012

MÅNDAG

Kanonväder och det har vi tagit vara på jag och Charlie. Blandat utedag i kvadrat med lek och allvar i trädgården.

Möblerna har kommit på plats i köket skåpet nu utan avsedda knoppar men med innehåll och så bordet på plats. Jag blev nöjd, men stolarna borde vara samma färg. Dock tänker jag inte sätta färg på de här stolarna som kommer från Högvaktens ölcafé. Men vi har några udda stolar i ek bl.a två äpplestolar. Kanske kan man hitta någon till på loppisen som är nästa lördag i Yngsjö. I vilket fall som hjälpte detta till att göra det bra mycket ljusare i köket.


Tänk att vi har sista handgjorda köket från Yngsjö snickeri levererat precis före konkursen. Glasen är också special, under många år på förvaring på vinden. Tänk vilka skatter man kan ha ibland utan att veta om det. Glas till ett parskåp kostar idag dryga tusenlappen och våra glas räckte till 5 dubbelskåp, vilken lycka.

Redan på morgonpromenaden såg jag en fantastiskt söt liten ros i en trädgård tyvärr hade jag ingen kamera med mig men på kvällsrundan tog jag skadan igen. Tror faktiskt att jag är lite kär och Anita jag tror säkert att det är en honungsros

Nu känner jag hur mycket jag har saknat er bloggvänner! Fantastiskt att bara kunna sätta in en bild och fråga och att sedan kunna få ett svar så här snabbt igår var det Moses brinnande buske och det kan jag tacka Kerstin för.

Kunde inte låta bli att ta en bild vid kanten av vägen. Visst är det fantastiska färger ihop Blåeld och pukveteBetydligt vackrare än där jag har spenderat dagen bakom stugan, ja egentligen både på bakre långsidan och kortsidan. Men det är en djungel utan dess like i hörnan... och Mats måste hjälpa mig med tunga hoprullade nät. Annars är det här på kortsidan som däcket ska gå ända fram till gränsen. Trät på den gamla altanen är så dåligt att det ska rivas.

Nu hoppas jag på fint väder imorgon för då ska jag fortsätta att göra det jag kan på nya projektet.

2 kommentarer:

C De-sign sa...

Hej
Så fina möblerna blev i köket! Härligt när man ser resultat av allt nerlagt jobb! Jag håller med dig att man vill hinna med så mycket.... jag är i alla fall så lycklig över mina lediga dagar.. och jag njuter! Ha en fin dag i morgon... sol kan vi hoppas på... kanske! Kram fr C

Ölandsvindar sa...

Vet du att i Sörmland där jag bodde tidigare var pukvete så sällsynt att jag gick långa vägar för att hitta ett ställe där det växte några ynka stackare. Så, just i går, nere på södra Öland såg jag plötsligt ett helt dike fullt av dem. Och så nu, såg jag bilden i din blogg!
Kram
Kerstin