Bloggintresserade

onsdag 14 september 2011

ADELEKunde ju ha varit en behaglig ledig onsdag om inte ryggont slagit till samtidigt som jag befarar att Mats har smittat mig med höstförkylning... får ändå medge att andhålet kom lägligt och det är ju definitivt positivt
.
Nu är äntligen ny kompressor på plats på värmepannan, så snart får vi upp värmen i huset utan att ständigt nyttja braskaminen.

Playan blev räddningen där kunde Charlie busa rundor innan vi handlade till "inte fusk sparrissoppa" och pannkakor.

Adele definitivt som balsam Eva-Katrine.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Va tråkigt att du blivit dålig, jag också tyvärr. Vi får ha en kurerings helg tror jag. Blev sparrissoppan god? Kalle nöjd? Japp det är balsam, underbar musik

LyckligaPraliner sa...

Jag har nyss återhämtat mig från min förkylning. Det är så jobbigt att vara sjuk OCH tråkigt. Jag blir bara stressad över allt som borde bli gjort men som inte blir det då man hänger som en trasa bara. Två dagar är ok men det blir ju oftast längre. Krya på dig, hoppas det går över snabbt! :)

Ann-Louise

Monica sa...

Krya på dig Ingela. Tänd några ljus och kura ihop dig i soffan så ska du se att förkylningen snart ger med sig...
Kram

Tina sa...

Min förkylning har äntligen gett med sej.
Hoppas att du inte behöver dras med din så länge.

Imorgon kör Skördefesten på Åland igång, i dagarna 3. Jätte kul!! Lillesyrran och jag ska vara med i år igen. Förra året hade vi lite regn men det störde inte, affärerna gick bra och folk var glada. I år håller jag tummarna för sol... ;o))

Krya på dej!!

Ölandsvindar sa...

Jag brukar ha en fusksoppa i reserv i skafferiet men får ofta kasta dem när slutdatumet passeras.Men det går faktiskt lika bra att koka ihop några rotfrukter och blanda i lite cremé fraische så har man en soppa som man vet vad den innehåller.Alla verkar förkylda runt omkring nu så det är bara att hålla tummarna för att de små viruspartiklarna inte fattar tycke för mig.
Kram, kram
Kerstin