Bloggintresserade

måndag 5 september 2011

GRATTIS


Ett tag sedan, VISST! , men jag minns det som om det vore igår. Platsen är på Backen och turen gick på räls.

Sen har turen bara fortsatt och på den vägen är det!
Till dig säger jag GRATTIS Per-Olof idag då det är din alldeles egna dag!Ibland är det mysigt att vara två som styr, men då gäller det att ha roligt tillsammans,vara lyhörd för varandra samtidigt som man gör upp om ansvarsbitar sen styr med säker hand...
Det förstod ni nog båda redan då storebror och lillebror.


Så sprang helgen iväg... lyckad och... solig. Vi fick rå om dig i nästan två dagar. Självfallet åkte sällskapsspelen fram, och på fredagskvällen kunde killarna i familjen heja till fotbollskväll... visserligen hjälpte det visst föga just den här gången. På lördagen väntade en överraskning på hemmaplan, vi vet det nog. Söndagen var för vår del viken för Ikea och flytt. Även om vi ingalunda fick något klart så blev det en bit på vägen Eva-Katrine. Hoppas att det ordnar sig med lampan! Synd att du inte fick hjälp med att sätta ihop den, men kanske Johnny förbarmar sig?

Så var det plötsligt måndagsmorgon en ny arbetsvecka, kan man fatta? Hur fort gick inte den här helgen? Just denna dag kunde man läsa i Bladet att:

"Ju mer frihet människor får, desto mindre tid har de för friheten".


Sug på den ni...vi...


4 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Det låter som om ni haft en fin helg därnere i södern, liksom vi har haft här! Det där sista - om friheten - ska jag suga på ett tag - jag som börjar planera min pension.......Kram!

Monica sa...

härlig helg ni haft,
ja frihet vad är det brukar jag tänka är det att vara ledig eller är det att vara fri och trivas med vardagen??
man kan ju tolka ordet lite hur som ha det gott kram

Ölandsvindar sa...

Ditt citat idag är så sant! Jag kan känna ibland att jag har för lite tid för frihet. Men å andra sidan...om jag hade obegränsat med fritid, skulle den kännas så efterlängtad och uppskattad då? Kanske rent av skulle bli lite långtråkigt.
Kram
Kerstin

Monica sa...

Visst är det härligt att tänka tillbaka på när barnen var små...och gamla bilder säger mer än ord!
Citatet om frihet stämmer gott...fattar inte idag hur man hann arbeta...
Kram/Monica