Bloggintresserade

söndag 19 februari 2012

WHITNEY

VINST ...

En av de allra största med en röst och en naturlig inre utstrålning. Bara hon öppnade munnen strömmade toner ut som guld ur strupen.


I samband med hennes come back:

S%C3%A5%20bra%20%C3%A4r%20Whitney%20Houstons%20nya%20skivaJa hon har gått ur tiden alltför tidigt. Hon hade egentligen så mycket mer hon kunnat ge oss fans. Ändå hann hon bjuda på mycket njutning. Hon hade så mycket talang, gav ett säkert intryck på scenen, under de perioder hon var i balans.

Oh vad tacksamma vi är idag att vi fick träffa henne, högst levande så begåvad och full av vilja att ge utav sig själv. Trots att man kunde se att det kostade på. Året var 2010!

Hon hade svårt att leva på ett sätt som sparade henne själv. Det visar att det inte är lätt att leva. Med strålkastarljus på sig blir det säkert ännu svårare. Ibland behöver alla få känna sig små och dra sig undan. Tillåts inte detta eller om man hamnar fel, så är det lätt att komma på glid.

... OCH FÖRLUSTPå lördagskvällen kunde vi följa hennes begravning direkt från New York. Och det gjorde vi. Det var en vacker begravning med de "närmaste" som fyllde kyrkan. Och mer eller mindre en hel värld som följde hennes sista vila på håll. Gängen som höll vapenvila...
Gustaf Frödings (1860-1911) ord;


"Se efter natten kommer alltid dag, och såren läks och sorgen har en ände!.

4 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Ja det är tragiskt! Och tänk vad många människor, både kändisar och icke kändisar som sitter fast i knarkets, missbrukets långa klor. Många kloka begåvade människor som går till "spillo". Visst, oftast är det väl ändå ett medvetat val att börja missbruka och är man då kanske redan ur balans och möter fel person blir det värre..Precis som för henne när hon träffade sin man Bobby, eller vad han heter...

Ann-Louise

Bestemor Drillo sa...

Tenk hva narkotika gjør med vår verden!
Gullstrupen har stilnet og jeg sitter og undrer på hvorfor det er de gudbegavede som går fra borde først! Presset blir umenneskelig !

God natt til deg og ha en fin uke!
Klem fra bestemor!

Monica sa...

Stackars kvinna...baksidan är inte alltid så glamorös som man kan tro. Mycket elände följer i popularitetens spår. Hon var fantastisk!
kram

Anonym sa...

Hon blev värdigt hyllad på begravningen, inget prat om hennes missbruk. Som inte jag tycker att någon heller här ska prata om. Alla lägger sig i och media ska prata ner henne. Hon har varit en stor förebild för många genom sin röst, det är ingen som brytt sig om eller tänkt på hennes privatliv. Vi har inte med det att göra!

Men det var en vacker minnesstund,vackert framförda låtar och fina tal som jag tror rörde hennes familj och henne själv!