Bloggintresserade

lördag 24 mars 2012

BO OLSSON

Lördag; En tur till stranden med Charlie. En liten test av styrkeredskapen men bara för att konstatera att både redskapen och vi behöver smörjas ;-) 

Och dimmigt var det minsann en bra bit in på förmiddagen.Nästan lika grått vart man än vände blicken... möjligen anade vi solen bakom det där gråa.


 

Precis då vi lämnade Åhus bakom oss brast solen ut i ett rejält leende. Och hur kunde man vara så dum att man vände näsan emot det gråa igen. Men det blev en tur till Bo Olsson i Tomelilla. Om vi fyndade? Knappast, men vi såg det som en utfärd, kom hem med en del bra att ha grejor och gjorde också ett besök på Ingelstads Kalkon. Vi var ju bara ett stenkast därifrån.  

Dagens musik; Självfallet! 

6 kommentarer:

femfemman sa...

Finnsuppenbarligen tider då inlandet är att föredra framför havsnära. Har hört om dimman från vänner på västkusten också. Vi har det varmare också ... över femton grader idag också. Så Skönt med VÅR!

Fröken Grön sa...

Trist att du åkte ifrån solen idag, men att fynda grejer på Bo Ohlson är kanske inte så dumt det heller.

Läcker låt, det där. Minns när den var poppis och spelades på radion i tid och otid. (Those were the days!)

Ha en fortsatt fin helg!
/Anna-Karin

Anita sa...

Den dimman sände ni vidare till Karlskrona tydligen för vi har haft en helt underbar blå himmel fram till 16 då kom gröten hit. Förhoppningsvis blir den förpassad österut innan solen går upp i morgon för dottern och hennes kille ska bjuda oss på våfflor på bryggan i och det ser jag fram emot. Våren är bästa årstiden enligt min mening /Anita

LyckligaPraliner sa...

Oj! Det var länge sedan jag hörde den :)

Hoppas att ni får en bra söndag också!

Ann-Louise

Ölandsvindar sa...

Här slapp vi dimman. Det blev en tur till apoteket (fem mil) för att fylla på pillerförrådet till hunden men vi tog med kaffe, köpte goda bullar och tog vägen förbi östra sidans sjömarker på hemresan.
Kram
Kerstin

Monica sa...

Tjenixen Ingela, jag får som vanligt sätta en lapp på din dörr: Var här, men du var inte hemma. Synd, jag trodde jag skulle få en kopp kaffe.
Kram Monica.

PS: nu fattar jag varför: det var den där Bo Ohlson som sabbade allt..hi,hi.