Bloggintresserade

måndag 12 mars 2012

EVAS SOLUPPGÅNG

TILLIKA TIDIG MORGON VID HAVET I ÅHUS


ÄNNU EN FABULÖS SOLUPPGÅNG PÅ TISDAGEN.

Få se nu om det blir tredje dagen gillt på onsdagen då jag tänker följa med på färden.

5 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Så vackert! Det finns nog inget som går upp emot soluppgångar - överallt i världen! Det skulle möjligen vara solnedgångar då.......
Kram från Thailand och mig!

Anonym sa...

Det var en vacker morgon:)

Maya sa...

Åhh så vackert... jag var på jobbet när solen gick upp ..haha, eller nästan! Lite mycket nu så jag börjar lite efter 6 på morronen :) får ta soluppgången på lördag tror jag :)
Visst va det coolt med att kunna göra om ett gammalt skåp till en grej till barnen :)
Jag får väl vänta på barnbarnen! :)))
Ha en fin kväll!
Kram

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

Anonym sa...

När kommer dagens bild upp? Jag har ju lagt upp dagens på facebook nu:) bra jobbat fru Persson, du vet att jag tycker du är duktig även om jag låter som en slavdrivare:)