Bloggintresserade

fredag 2 mars 2012

GRATTIS

Ja idag så är det din dag! Önskar att den blir precis så där solig och glad som lille Mats ser ut att ha här till vänster. Det är din 1-årsdag, men glimten och solsken blick har du vårdat.

Visst blev det uppvaktning på sängkanten denna dag... och du mötte yrvaket oss med orden; Det hade jag nästan glömt ;-)

...födelsedagen alltså. Ja ni ser! ... och nog är det en tanke som har förespeglat de flesta av oss då vi vaknar till mer eller mindre till änglasång på vår bemärkelsedag.


Kanske har du dina nya hörlurar till I-phonen med till kontoret denna dag för att lyssna på en och en annan goding. Och för att det ska bli extra festligt har du nog din påse med punchpraliner med dig. Sorten som du brukar få ha för dig själv ;-)

Ikväll väntar vi P-O, det ska bli så mysigt!!! Var ju ett tag sedan sist.
Imorgon Lördag blir d
et kalas för familjen, om möjligt ännu bättre upp.

Nu kan du också börja taktera ärvt munspel efter instruktioner i "födelsedagsmunspelboken" ;-)... och nästa fredag kan du ta med dig någon och lyssna på Eldkvarn i Hässleholm. Vi får väl se vem som blir den utvalda! Man kan ju hoppas...

Ett tag sedan. Här var du 18 år och hade precis gått ut gymnasiet. Det är hyfsat längesedan och det har blivit många bemärkelsedagar efter det!

Vi startade morgonen med Whitneyklippet härunder fantastiskt bra (så missa inte det) och på väg till bussen fick vi njuta den här låten:


Självfallet blev det en vända ut till Furuboda för att simma våra veckliga meter.

På kvällen vankades hemmalagade hamburgare med goda tillbehör. Ett parti RISK för hugade... själv tog jag inte risken utan bänkade mig vid talangerna... med ICA-kuriren i knät :-)


5 kommentarer:

Anita sa...

Så söta ni är på kortet och du är dig lik. Mannen kan jag inte uttala mig om - han var ju söt då iaf. Kanske tittar förbi i vår eller sommar. Vi brukar alltid åka på konstrundan och då blir det i regel vägarna inom Åhus. Får kanske en skymt av honom då?
/Anita

Ingela sa...

Nykära, sedan 1 år. Tänker själv att det lyser om oss :-) Lika kära fortfarande men på ett mer stabilt sätt ;-) Hade varit jättekul att träffas. Självklart måste vi det. Varför inte en konstrunda tillsammans? Det får vi slipa på!

Ölandsvindar sa...

Ola Salo är bra! Skulle jag vakna till änglasång, har jag nog förflyttats till en högre nivå under natten, hahaha. Hälsa födelsedagsbarnet och gratulera.
Kram
Kerstin

Ingela sa...

;-) Du är kul du Kerstin... ja då ha man nog både kastat in handduken och satt skorna...

Anita sa...

Ingela, har du några guldkorn på Österlen under konstrundan tro? Då vi åker varje år med samma vänner så blir det troligtvis runda med dem även i år. Problemet är att jag har dragit runt dem på de bästa ställe (enligt min smak)flera gånger om och känner att jag behöver hjälp detta år. Vännerna har inga krav, de litar på mig. Snälla ge mig några tips!? Det blir dock fler Skåne-rundor så jag tittar säkerligen förbi lite längre fram.
/Anita