Bloggintresserade

tisdag 27 mars 2012

ORD, FÄRGER, SPEGLINGAR


Ännu en gudomlig dag att samla till buketten

 

Tjusiga planteringar här slingrar de som ett underskönt radband! Det fina i fågelsången är att det har fått vara ifred. Visserligen lite synd med fimpar, men man får blunda för dem.


I väntan på bussen skippade jag i stort sett butikerna... Men passerade dock Stadium som firade jublieum (ok då på närmre håll). Kom på att jag hade sett ett par prisvärda joggingskor i dagens Blad. Ett par Nike som hade kostat 900 och var nedsatta till 299. Absolut prisvärt! Men vid middagstid hade dessa gått sin väg (kan undras hur många, men det är en annan femma). Drogs med av våryran och investerade i ett par piratjogging för 100 kr, höll dock på att bli snuvad på 1 lapp  :-O Det gäller minsann att vara med i svängarna.... tog sen en promenad utmed kanalen i Kristianstad
... och så en vända med lilleman då jag kom hem till Åhus bara för att se att många har pyntat sina trädgårdar med fjädrar och ägg inför påsk.
Förresten har ni hört den om att gå och gå och aldrig komma till dörren... jaja säkert!


Denna TISDAG; En dag då själen har fått sitt,
 
så har vi då kroppen; strax vankas hemtrillade köttbullar...

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Så vackert det är vid dig!

Den där planteringen var imponerande. Det är annat det än mina glesa bestånd av påskliljor och tulpaner.

Kram och ha en trevlig kväll!

femfemman sa...

Åh så fina bilder. Visst är det ljuvligt med vår..... bara det att man tror att det är en månad längre fram än vad det är..... Får försöka förstå att det bara är mars och att det kommer kalla dagar igen, innan det blir försommar.

Ölandsvindar sa...

Jag såg just att mina botaniska tulpaner plötsligt fanns där utslagna i trädgården.De går snabbt nu! Hemgjorda köttbullar! Här är det dags att köpa hem ett lass köttfärs och fylla frysen med bullar och biffar igen.Så bra att ha färdigt när utomhuslivet lockar och matlagningen ska gå snabbt.
Kram, kram
Kerstin

Anita sa...

Ingela, du som har så stort trädgårdsintresse har säkert varit på trädgårdsrunda i England? Jag och mannen håller på att planera en sådan tur med bil i slutet av sommaren och är tacksamma för tips. Kanske någon annan bloggbesökare här har tips?

Idag har det börjat blåsa och dra upp lite moln här i Karlskrona - trist nu när alla pinnar och löv är uppräfsade. Får hoppas att en del flyger vidare till grannen så inte de blir arbetslösa
/Anita

Monica sa...

Lapp & lapp på din dörr, för du är aldrig hemma...hi,hi.
Men jag förstår nu varför...är du inte och promerar & fotograferar..så är du ute och handlar.
Vackra bilder! Mycket vackra!
Må väl och ha det så gott.
Kram från mig.