Bloggintresserade

onsdag 14 mars 2012

EN AKTIV ONSDAG


Dagen började för min del redan klockan 6 denna morgon... kan ni tänka helt frivilligt på min lediga dag ;-)

Uppfylld av att nu få bevittna dessa underbara soluppgångar gick det undan att få på paltorna. Blotta tanken på att "Morgonstund har guld i mund"

En härlig stund med massor av frisk luft i lungorna och
smort munläder ;-) Som ni ser bjöds vi ingalunda på en så häftig soluppgång denna morgon. Därtill var det alltför molnigt. Men en snabb promenad på 45 minuter är inte fy skam.Om man sen betänker att jag åkte med Mats upp till vårdcentralen direkt efter morgonkaffet och efter provtagningen fick en snabb promenad hem på sådär 2-3 km...
Vid det laget hade molnen skingrats, och det var så härligt att vandra i solen och bland fågelkvitter. Det blev lite skrivet på skrivuppgiften och så var det dags för Charlies fm promenad, och jag kan känna mig nöjd med dagens gånginsats.

Efter lunch tog jag helt sonika bussen till stan för att lyssna på Evas upplevelser från sin Uganda vistelse. Jätteintressant!


Och om nu dagens soluppgång var blek så var gårdagens stjärnhimmel allt annat än blek dessutom kryddat med lite annat. Varför inte kolla själv ;-)
Idag skulle man gott kunna säga "Upp som en sol och ner som en pannkaka", för oj vad jag var trött då det blivit dags att krypa till kojs.

6 kommentarer:

Monica sa...

oh vad mycket här var att läsa ,,soluppgångar ja dom är fina ,,men här vart med lite monöligt tidigt i morse inte förrän efter lunch klarnade,,och då satt jag inne med kollegorna och planerade inför nästa vecka och ja längtade ut!

Eldkvarn oh där borde vi med varit men så blev det inte vi såg dem sist i Göteborg år 1989 ett tag sedan ,,det borde vara dags nu,,
dom är så bra tycker vi med,,ha en go vecka kram Monica

Anonym sa...

Bra motionerat ;)

Kolla här http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/vetenskap/rymden/article14521324.ab

Du hade rätt, coolt. Får se om vi kan se dem imorgon kväll också eftersom det inte är så vanligt =)

Ingrid sa...

Så mycket promenerande du fick gjort i dag. Många steg blev det!

Så synd att du inte fick se någon vacker soluppgång, men det kommer ju flera.


Kram

Ölandsvindar sa...

JA, här har maken sprungit ut och in med tubkikaren för att skåda himmelens fenomen. Själv klippte jag i går bort första delen av alla vinterståndare och tittar nu ut genom fönstret ibland och myser åt hur städat det ser ut runt dammen.
Kram
Kerstin

Ama de casa sa...

Mycket promenerande blev det - duktigt!
:-)

Monica sa...

Jisses - jag får nästan ångest när jag läser om hur duktig du är med dina promenader - alltså ska det bli en promenad för mig idag oxå!
Kram