Bloggintresserade

lördag 30 juli 2011

RÄTT

... som det regnar så kommer det en skur, skulle tro att detta var i onsdags, men det skulle kunnat ha varit vilken dag som efter det denna veckan.
Allt är mätt på regn, vi, liksom luften och marken.
Täppetstranden ligger öde, men i ett tråkigt skick fortfarande på fredagen efter avslutade evenemang ligger fullt av skräp i sanden och en hel del material står kvar. Om jag ska vara gnällig så kan man fråga sig om Allemanrätten inte gäller alla. Dessutom så mycket gnäll på hundar och hundägare, men jag frågar mig vilka som är de största grisarna.


Idag lördag blev det en tur till Bo Olsson i Tomelilla. Lämpligt sysselsättning en blöt dag som denna. Framåt kvällen efter några parti kort, tog vi helt sonika regnkläderna på och cyklade ner till torget på visafton.

Det regnade bara lite då Calle Christiansson uppträdde med sitt band. Men då det var dags för Dan Hyllander och Janne Bark bröt solen äntligen igenom och stämningen infann sig!!!

2 kommentarer:

Monica sa...

God afton...
Ja man kan undra vilka det är som grisar ner mest i naturen...hundar med ägare eller tillfälliga besökare? Här på ön är de det definitivt de sistnämnda med sina foliegrillar, diverse engångsmaterial och annat skräp ...irriterande!
Kram från gnälltanten på Rörö

Ölandsvindar sa...

JA här har vi något så ovanligt som gröna gräsmattor vid den här tiden på sommaren.Men nu har vi snart fått 100 mm under juli så det kan räcka.I dag blir det en lugn och skön dag och göra-vad-jag-vill.
Kram, kram
Kerstin