Bloggintresserade

torsdag 14 juli 2011

SOM RINGAR PÅ VATTNET

Vilken härlig dag,

... kan man annat än att bli härligt glad.


Inte nog med en underbar resa... dessutom härlig respons från er Bloggvänner. Ni anar inte vad glad jag känner mig! Visst var det en hel del jobb med att sammanställa något som kändes som om jag kunde presentera det dels för egen skull och även för andra. Nu var min tanke att ge respons på era gulliga kommenterar redan häromdagen... dessutom har jag nu ett par mejl från bloggvänner som väntar på respons i inkorgen :-)

Sätt dig ner till brådskan går över!

Det är så mycket man skulle vilja och ibland så svårt att räcka till!
Det är ju trots allt semester...

Påbörjade därför ett inlägg redan i förrgår, men rätt snart började det hända saker......fantastiska saker......sådant som man sedan försiktigt packar ner i bagaget åtkomligt för att kunna plocka fram närhelst man behöver det!
Lena med bloggen Inre ro och hennes P-E var på semester i Åhus och hoppade av vid just vår hållplats!!! Så KUL att träffas även så här i verkliga livet och känna att de där posiva vibbarna stämde. Och absolut (!), hade vi bott närmre varandra så skulle vi ses oftare.


Tiden flög iväg och man glömde faktiskt nästan bort vilket "hundväder" det var utomhus. Faktiskt, att man nästan skulle kunna definiera det som skyfall... varken mer eller mindre... Inte läge för något solrum idag inte, men finns det hjärtrum så finns det stjärterum och det spelar inte så stor roll var och hur man sitter...

Och satt gjorde vi ju faktiskt både här och där. För efter lunch så bar det av till Blå station och till Lyktan, två företag med årlig kvalitetsrea just i dagarna. Dessutom Glashyttan i Åhus
;-) ...Lyktan retro Här

Ideligen utkastad från min egen blogg så vi hörs!
3 kommentarer:

Monica sa...

Nu vart jag här igen,,oh nu måste jag ner i arkivet och leta fram Ted Gärdestads musik,,vart längesedan jag lyssande på den,,härligt!

Kul med blogg vänner som släntrar in..

Kram Monica

Marie-Anne sa...

Det där lät härligt - att träffa bloggvänner som man "känner" men kanske inte har träffat irl tidigare! Tänk ändå vad bloggande för med sig! Kram Marie-Anne

Fånga dagen sa...

Hej vännen!
Oj vad fint du skriver, jag blev riktigt rörd ska du veta. Jättefina bilder och härligt kommer det att bli att minnas detta. Hos oss finns det alltid rum för er om ni skulle vilja titta norrut. Kommer alltid att låta dörren stå öppen för er och ser fram emot detta. Stor kram till en otrolig tjej som bara bjöd på sig själv helt spontant så där. Hälsa kära Mats också. :))))