Bloggintresserade

onsdag 16 april 2008

Blandad kompott

Uppe med tuppen...som tur var för det var ett underbart väder...då. Lucky och jag tog en lång skön promenad, växlade några ord med en granne som satt högt uppflugen på taket med sin högtryck. Väldigt vilken förändring de skulle lika gärna kunnat ha varit nylagda pannor. Svarta blev beige. Det ni!


Kunde inte låta bli att föreviga en solgul maskros utanför vår tomt.
Idag har jag tagit bort den störsa fästing jag någonsin sett på Lucky. Den var nästan 1 cm i diameter, Räkna ut ytan på den du (3,14. 0.5 (2)). Nej man är ju ledig vettja.


Jobbade en stund med svaren på frågorna till kursen på högskolan. Ser bra ut om man får säga det själv.

Frampå dagen riktigt regnigt, grått och trist. Hade planerat baka idag men det blev andra bullar. Kröp till kojs en stund för att läsa men vaknade med papperna över mig efter 1 ½ timme!!!

Nu pigg igen. Ska nog försöka mig ut för att tvätta inredningen i bilen. Sagt och gjort. Den blev både dammsugad och tvättad inuti. Visserligen lite duggregn men ändå ganska skönt ute. Nu hade det suttit fint med en kopp kaffe. Får tänka på de där luftbullarna jag bakade förut idag. Kunde du inte ha varit här Ann och kvickt svängt ihop något gott? Den där pajen vi hade med till havet var inte fel!

Inga kommentarer: