Bloggintresserade

torsdag 10 april 2008

ICA Kvantum

Ja så har Hanöhallen nyöppnat efter sin stora renovering. En stor affär hade blivit ännu större och på kuppen mer inbjudande. Förmodligen lättare att hitta när man blivit van och av med gamla vanor. En hel del nytt i sortimentet och mer inbjudande upplägg. Bra för många men möjligen sämre för plånboken. Införskaffade diverse kryddväxter som jag tänkte göra något arrangemang med i uterummet tänker mig en oas av goda dofter. Snygga till vattenporlet osv. På onsdagen var det gudaskönt att slappa därute mitt på dagen. Mats och jag fick en specialvisning av kocken Alexandra Zazzi och olika slags olivoljor innan en massa andra dök upp. Allmänt mängder av provsmak och mer eller mindre förvirrade ortsbor. Mats lyckades med konststycket att helt plötsligt ha två "scanning". Det ni! Blev ett tag vilse i pannkakan men lyckades till slut avscanna och hitta den riktiga ägaren. Hemma igen och fått undan varorna.

Lunchat med Eva en gammal arbetskamrat idag. Vi hade båda längtat efter våra samtal om livet över en bakad potatis. Bestämde att det inte fick dröja så länge till nästa gång. Tack också Ann för dina alltid lika upplyftande rader.

Beslutade mig för att skippa kören den här veckan. Man kan inte orka allt, ibland får man allt ta sig lite extra ledigt. Bara ligga och slappa på sofflocket (eller "spikmattan" om man hade haft någon). Sorry Maria.

Imorgon fredag då har vi planerat hämta vår "nya" bil. Dags att byta däck på den gamle i helgen. Får då också kärt besök av P-O. Tänker att han också behöver assistens med sina.

1 kommentar:

Statement sa...

Jag längtar verkligen till att få se bilen....

Hehe gött att ta någon annans scanner