Bloggintresserade

söndag 6 april 2008

Lördagskul en söndag

Ja så har vi strålat ihop med Maria och Nisse igen. Fått se hur deras renovering fortskrider. Det blir så ljust och fint. Det är så kul att förändra särskilt nu när barnen har blivit så stora som våra. Tänk vad färg, en utslagen vägg och som i vårt fall höjt tak kan göra på sig för att få en yta att verka så mycket större. Gluttade med ett halvt öga och öra på körslaget. Det är mycket tävlande i ropet.
God köttfärspaj, sallad hemgjord glass med frysta hallon i goda vänners lag. Jag tänker att några hallonplantor letar sig hem till oss så snart kan vi kanske njuta maskfria hallon även i vår trädgård. Skönt med en liten tur på cykel hem till den lille hunden som vaktat huset uinder tiden som vi varit ute och slarvat.

Idag får vi allt ta oss an Lucky och konditionen. Havet kanske? Synd att det har börjat regna men man säger ju att det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder.

Så nu är pelargoniorna klippta och förökade med sticklingar. Få se hur många nya plantor det blir som klarar sig i år. De senaste 2 vintrarna har varit så milda att fjolårets pelagonior har överlevt i uterummet. KUL! De blir fler och kraftigare på kuppen och samtidigt är det lönande för plånboken. Mats håller på med husvård, målar och lite annat. Snart står köttfärslimpan i ugnen. Ska bli smarrigt med riktig husmankost idag.

2 kommentarer:

Statement sa...

jaha ni bara festar och har det trevligt hela tiden...det är gött det tycker jag. Hoppas att promenade med hunden blev underbar i regnet!

Ingela sa...

Ja faktiskt var det en jätteskön tur. Riktigt vårvarmt, fåglarna kvittrade och luften var full av syre på grund av regnet.