Bloggintresserade

måndag 28 april 2008

Uppgift 4

Ännu en dag full av solsken. Sista uppgiften nummer 4 i ordning är utlagd på vårt kursforum. En fri uppgift avgörande för slutbetyget. Kravet är att den ska kopplas till kurslitteraturen. Genast gick jag igång... kanske... Ska bli intressant att se hur pass länge innan min lösning har tagit form.

Nu är mispeln så nära den kan komma och på tal om komma så var det vad Karl-Mikael gjorde precis. Hans blåa Volvo gled precis upp på gatan bakom buskarna. Vår Karl-Mikael som mycket riktigt är döpt efter vår stora idol Bellman. Får väl ner till havet för att konkret upp leva Bellmans strof; Solen glimmar blank och trind, vattnet likt en spegel..." Hade för avsikt att skriva några rader när jag förut satte mig ner vid datorn, men har nu ändrat mig och tar en promenad i stället (man är väl inte sämre än att man kan ändra sig).

Lång härlig runda inte till havet, men väl om förra stället där vi flyttade ifrån för 20 år sedan. Är det riktigt klokt vad åren går, på något känns det som om det var igår samtidigt har det ju faktiskt hänt en hel del sedan dess... och ikväll kommer lilla Fia-Lotta hem. Hennes tåg från blev försenat från Göteborg blev försenat till Hässleholm så om vi inte valt att köra och hämta henne där hade hon fått vänta in Kristianstadtåget.

Snacka om vad djuren blev glada. Olivia gick runt som en äggsjuk höna och pep resten av kvällen. Och Lucky visste inte hur han skulle kråma sig.

Inga kommentarer: