Bloggintresserade

fredag 4 april 2008

Så ska det låta och Antikrundan

...när det är fredag igen. Hur fort gick inte den här veckan? Konstigt det här med tid att även om tiden inte förändras så upplever man den från gång till annan så olika. Denna veckan har för min del varit av den snabbare sorten. Faktiskt hann man knappt blinka. Nu är det klart att jag får kompledigt en dag i slutet av april. Då bär det av till Karlstad för att höra Mark Knopfler. Blir superhäftigt.

Ikväll får det bli "Så ska det låta" nu när säsongens är avslutat. Det blev Tina med partner som tog hem rubbet. Men tvåan hade också varit värdiga vinnare tycker jag. Fredagskvällen är som gjord för sådana här lättsamma program. Verkligen synd och oplanerat ur tittarsynpunkt att sända dem vid samma tid och tidpunkt. Även är nu slut för denna gången, men där har man väl ändå lyckats hitta det rätta konceptet?! Att känna igen och få reda på vilka fynd man har gjort på loppisar och i och vad som gömmer sig i skåp och lådor i hemmen, hur spännande som. Att sedan av fängslande personligheter få historian berättat runt tingen ja inte utan att sakerna då får liv. Här kan man gå in och välja bland många olika av säsongens avsnitt

Härlig röst den där Brolle tänker jag.
Men fröken Öhrn.. vilken personlighet... På följande sida kan man njuta "Release me"
Imorgon bilvård på schemat och kanske lite måla. På kvällen är vi bjudna till Maria och Nisse ska bli roligt att träffa dem och spännande att se hur deras renovering har avancerat.

Inga kommentarer: