Bloggintresserade

måndag 21 april 2008

I startgroparna

En kylig morgon med morgonfrost på bilrutorna...men solen började leta sig igenom de tallar som ännu inte skövlats inne på ödetomten redan innan vi gav oss av vid 7. Det kommer att bli ännu en fin dag det är ett som är säkert. Har kommit ihåg att packa ner mina vita och fräcka Prestigeglasögon i skolväskan de som jag köpte på flygplatsen i Köpenhamn innan vi åkte till Madrid. Kan säkert behövas om vi ska vara ute något under dagen.
Blev så glad hade fått mejl från dig Alfred. TACK! Jag lovar att höra av mig!
Efter duktigt slit med matten, förmiddagsfika på Kammarkaféets uteterass med min mentorselev. Glassigt i solen och mysigt över en kopp kaffe.

Avverkade torghandeln i Kristianstad innan jag tog bussen hem. Köpte en ballongblomma en fräck perenn som jag först tänker ha i kruka under sommaren och sedan ned med i jorden fram på sensommaren. Dessutom köpte jag en särskild sorts pelargon, har glömt vad den heter, endast bladen påminner om pelargonblad fast mycket mindre. Lär vara om än tåligare än den vanliga sorten. Nu väntar ett par dagars ledighet. Härligt ned lillsemester! I eftermiddag får det bli en lång promenad till havet, igår kom vi ju av oss när vi fick oväntat besök från Köpenhamn och av Sam (det lät som Gevalia reklamen).

Inga kommentarer: