Bloggintresserade

lördag 19 april 2008

Röjardag

Strålande solsken idag... igen! Det inspirerar till att göra rent hus både ute och inne. Hinner därför inte ägna bloggen mer än några minuter. Vi får höras imorgon... hur blev det? Vet så mycket som att det blev ingen loppis i all fall. Maria ringde precis och frågade. Hon och mannen hade precis köpt en elgräsklippare. Nu var han ute och premiärklippte. Det där med sladd på gräsklippare är nog inte så praktiskt, det gäller att vara med i svängarna hela tiden. För plötsligt blev det alldeles tyst...deras jordfelsbrytare hade brutit strömmen och telefonkontakten.

Jaha så har vi då alltså varit i Everödsparken för att dansa. Känns konstigt efter alla år med dans nästgårds nu när Åhusparken snart är ett minne blott. Att man ska behöva åka till en bra mycket mindre ort för att dansa. Hur låter det? Men roligt hade vi massor av dansanta människor som i stort var uppe varje dans som två-manna orkestern spelade upp. Framför allt var reportoaren en serie av gamla höjdare från 70-talet i början av kvällen. Kanske tur att Godingarna aldrig dök upp. Vad vet vi?

Härligt att återse er Eva och Tommy efter alla dessa år. Det får bara inte dröja så länge till nästa gång det är vi överens om.

Inga kommentarer: