Bloggintresserade

lördag 15 oktober 2011

VÄRME EFTER NATTFROST

Så nu är vi i vårt rätta element. Det är en hyfsat tidig lördagsmorgon. Husse och matte har kommit på att i somras var det 35 år sedan de träffades. Det känns ju knappast sant och är väl värt att firas... Hur det får vi fundera på!... De har ju mig så det måtte väl vara gott nog!

På tal om gott; En lugn och trivsam frukost på plats
. Självklart är det jag Charlie som har hämtat in tidningen; "the same presedier as every day". Ost det är det bästa på frukostbordet tycker jag, men husse och matte tycker att det är kaffet som är viktigast.

När så husse och matte behagar lyfta är det dags för vår långpromenad.
..

... och lika sjä
lvklart är det att våra steg styrs emot stranden. Just denna morgon då det har varit minusgrader under natten och då marken lyser vit av frost i skuggan längtar vi extra efter solen. Nu har löven börjat falla på allvar. För att sommaren skulle sopas undan på allvar behövdes helt klart en riktigt kall natt.Själv ville jag bada för jag är säker på att det är varmare i vattnet än på land.Men, det fick jag inte för matte och husse som sa att jag skulle frysa då jag kom upp.Ja, ni ser hur solen gör vad den kan för att tina upp frusna själar. Matte och husse noterar att ett flygplan har passerat. Det inspirerar dem att lite mer på allvar börja planera nästa semestertripp. Att ha något att se fram emot har de kommit på passar dem. Vem vet kanske är det dags för Skottland den här gången? Själv tycker jag att de kunde ta och stanna hemma för vi har det väl bra nog här hemma!?4 kommentarer:

Elle sa...

Efter kalla och frostiga nätter brukar det bli fint. Vad skönt att kunna promenera vid vattnet!
Fin vovve!
Ha en skön helg!
Kram Elle

LyckligaPraliner sa...

Du söta vovve, hälsa din matte och husse ett STORT GRATTIS PÅ 35-ÅRS DAGEN!!!!! De har helt rätt i att du inte ska bada för du kommer att frysa sedan. Det är inte varmt i vattnet och snart ligger det is på vattnet.

Fin lördag!! /Ann-Louise

Marie-Anne sa...

Kära Charlie! Tack för de fina bilderna från promenaden! Ha en trevlig kväll och fira husse och matte ordentligt! Och förresten - hälsa dem att Skottland rekommenderar jag varmt! Du kanske kan ha en trevlig, promenadglad och givmild hundvakt hemma under tiden - en med en massa hundgodis i fickorna?

Monica sa...

Myshund, ja ibland undrar vi vad ni tänker??
Härliga bilder, Skottland låter bra, kram Monica