Bloggintresserade

söndag 2 oktober 2011

VILODAGVisst är det vackert, men onekligen rätt obehagligt att fastna i. Det här är vid entrén till Paradiset och precis utanför groventrén jobbar en Korsspindel. På morgonpromenaden till havet såg vi mängder av nät nere i gräset.

Väldoftande Skogsclematis

Jätterams

Höstblommande WiegelaJa du Milla, så är de klara... bara jag tog mig i kragen och började så gick det undan. Garnet blev det du beställde, så jag hoppas att du gillar dem lika som jag blev nöjd. Ska nu slå in dem i ett litet paket så har du dem strax i postlådan ;-)

9 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Hei! Jeg er endelig på nett igjen etter skukkelig datatrøbbel, men nå har sønnen vært her og ryddet opp så nå går det en stund igjen!
Skikkelig flotte bilder du har av et lite krek jeg har fobi mot, kan ikke fordra edderkopper, men må innrømme at de er dyktige til å spinne! Ha en fin søndagskveld ! Klem fra bestemor!

Ulla sa...

Eftersom jag är en handarbetsmänniska så känner jag respekt för spindelns arbete. Fina vantar har du fixat ser jag!

Monica sa...

Godkväll i Åhus! Har nu suttit och läst( haft STORA problem med Blogger)
Vackra bilder bjuder du på i dag!
Gospelskörens träff var väl ett underbart minne att packa ner i livsarkivet. Själv är jag en stor beundrare av gospelsmusik!
Må väl och ha det så gott.

Ölandsvindar sa...

Vilka härliga vantar! Just nu har det öppnat en butik med konsthantverk och en mångfald av lyxiga och lite ovanliga garner här i närheten. Jag blir så sugen men får skärpa mig. Jag hinner inte sticka nu!
Kram
Kerstin

Marie-Anne sa...

SÅ fint! Oktober är faktiskt en vacker månad - i alla fall innan första frosten kommer. Och slånbären är klara att plockas..........Kram och godnatt från Rörö och mig!

Petit Eyekiss sa...

Hej Pinglan!
Visst är de vackra spindelnäten?Vilka fantastiska byggnadsverk.
Jösses vilka fina vantar du gjort, blir riktigt 'avis'.
Vi myser i mörkret i stugan,och vernissagen gick så bra så jag har fortsatt att måla. Det gäller att passa på när lusten finns.
Kramis
Bettan

Ingmarie sa...

Visst går det undan för spindlarna när de tillverkar sina nät!Var ute o fotade några tidigt i morse....sådär vid 05 tiden.Har sådan förbaskad värk,men jag får skylla mig själv eftersom jag håller på att måla 350 kvm tak!
Allt gott till dig min vän från Västanbäck

Maya sa...

Hej!
Här kommer en hälsning från lilla mig, ett tips... det är lite svårt att läsa din blogg, bakgrunden vid texten är så "rörig" Säg till om du inte vet hur man ändra och behöver ha hjälp att fixa den :)
Ett tips till de som har problem med att kommetera blogger är att det är ofta de med explorer som webbläsare som inte kan kommentera, tipsa dem om Google Chrome, gratis att ladda ner :)
Ha en fin dag!
Kram Maya

Maya sa...

hahaha,,, när jag uppdaterade sidan så hade du bytt :)..hihihihihi
Kram