Bloggintresserade

tisdag 18 oktober 2011

JAPANSKA LYKTOR DENNA MÖRKA TISDAG

Godmorgon!
Så är man igång. Visst är det mörkt om morgnarna nu? Få se vad som händer då det om ett par veckor är dags att skruva om klockan.Ett är ju säkert det lär ju knappast vara ljusare på morgnarna i vart fall.På bordet har jag en vas som jag kontinuerligt brukar fylla med nya blomster från våra dagliga Charliepromenader. Man kan hitta både det ena och det tredje i markerna... Mest vilda blommor förstås, men även sådant som någon har fått med då de kastat bort jord lite här och var.

Som här; färggranna Japanska lyktor... Sådana förodlas ju inomhus, men är fleråriga. Så det troligaste måste väl vara att de har spritt sig ifrån någon närliggande trädgård.
Tror att jag har fått ett bett av tse-tse flugan, för det är ju förbenat vad trött jag är om dagarna. Någon som känner igen sig? Dags för middagsturen (idag i regn) och sedan går det inte att undvika tandläkaren. Väl ingen risk att somna i stolen... tappade en bit av en plomb för ett par veckor sedan så jag tänker att jag har ett hum om vad som väntar. Men det är ok för nu har j
ag i vart fall gått på min kortledighet.

... och kan ni tänka er; jag beställde ju ett par svarta dr Martens för ett tag sedan i stan, men de har inte behagat dyka upp så nu var mitt tålamod slut ;-) Efter att fyllningen var lagad så tog jag en svingsa inom Skomästaren här i Åhus och "varför springa över ån efter vatten". Där stod samma modell och kan ni tänka er det stannade vid ett par vinröda. Bilden gör dem inte riktigt rättvisa, de är mörkare röda och mörkare lär de bli med tiden berättade expediten.


Märkligt att skor ofta förväntas vara så diskreta... så resonerar man ju inte med andra assessoarer som väskor och dito. Nu ska det bli intressant att se om jag har låst mig själv på något sätt. Kan ju alltid ta till några andra skor om det kniper.

Igår köpte jag på Lindex en långkjol i Ylle. Jag är ju ingen långbyxmänniska, så den kommer säkert bra till pass framöver. Och nog kan jag se det tillsammans och varför inte tillsammans med den där jackan som jag handlade förra året på Björn Retro.

2 kommentarer:

Gudrun sa...

Hej vännen!
Hoppas maten smakade underbart och att det gick bra att äta efter tandläkarbesöket. Det gjorde den här. :)
Kul att du gillar dina små fat.
Stövlarna är jättefina, kan tro att du blir fin i dem.
Japanska lyktor är fina, här fick jag en enda blomma i år, men det har kommit upp fler stänglar i år så de kommer väl så sakteliga.
Ha en fin kväll.
Kram

Monica sa...

Visst är det roligt med lite nytt i höstrusket...det lättar liksom upp humöret. Stövlarna är jättesnygga och vilken fin färg!
Ha det gott
Kram