Bloggintresserade

onsdag 5 oktober 2011

ORDLÖS DAG


... ja som ni säkert märker tryter mina ord... men jag väntar med spänning på att återupptäcka och fånga dem...

... Passar mig bra med ledig dag så länge, att kunna gå här och filosofera samt ta tag i lite mer handfast arbete på hemmaplan...

... så länge har jag letat upp en kurs i kreativt skrivande på högskolan. En kurs på 25 % och Nätbaserad... Det kan nog vara något... tillsammans med flitigare läsande... men även detta går nu trögt! Och visst är det som så att lyckas man väl få tag i dem så återstår det att smaka på och använda dem så att mottagaren förstår. Ojoj, vad jobbigt det kan bli... och rikt!

3 kommentarer:

Maya sa...

Din kommentar fastnade hos mig i alla fall :)
Ha en fin dag!

Ölandsvindar sa...

Just nu skriver jag dagarna i ände så jag måste ut och koppla av med kamerabilder ibland.Jag skriver in alla gamla människors hand- eller maskinskrivna manus till årsboken som ska till tryck i slutet av månaden. Intressant hur orden används."Det blev aldrig någon eldsvåda däremot en gräsbrand" skriver någon om frivilliga brandkåren. Använder man inte numera ordet eldsvåda om allt som brinner eller säger man "brand"? PÅ nyheterna säger de nog alltid brand. Ja, man kan fundera hit och dit medan man skriver och det är intressant hur ordens innebörd kan svänga under decennierna.
Kram
Kerstin

Marie-Anne sa...

Ibland behövs inte så många ord.......Kram!