Bloggintresserade

torsdag 20 oktober 2011

GLÄDJE

Kloka ord av författaren Hjalmar Bergman (1883-1931).

Redan det att glädje finnes, är källa nog till glädje.

Ur skafferiet

Inte nog med alla fina kommentarer TACK! Det är ömsesidigt!

Idag hade jag min långa dag på jobb
. Lyckades få iväg ett kryptiskt SMS till Eva-Katrine på bussen på väg hem, hann gå en vända med Charlie kom hem då kom samtidigt dottern hem som jag nyss SMS;at till. Hade jag ingen aning om. Tankeöverföring igen!Den här filmen har Eva-Katrine och jag sett idag;
Glädje och sorg liv och död

8 kommentarer:

Fånga dagen sa...

Charlieboy minsann.
Ha en riktigt bra dag nu och kram på dig
Lena

Ölandsvindar sa...

JA, hur skulle vi överleva utan glädjen? Jag brukar tänka på när jag låg nyopererad på kirurgavd med andra allvarligt sjuka kvinnor runt omkring.Det var ofta vi skrattade så tårarna rann. En överlevnadsstrategi!
Kram
Kerstin

Bea sa...

Vackra och tänkvärda ord!
Dom skall jag ta med mig till jobbet idag!
Kram /bea

Gudrun sa...

Så sant!
Det finns så mycket att glädja sig över, så klart även motsatsen MEN att fokusera på det man mår bra av är härligt.
Känner att jag uppskattar dig Ingela.
Önskar dig en fin dag.
Kram

LyckligaPraliner sa...

Oj, nu såg jag precis i min spåkula att jag kommer att göra de där smarriga köttbullarna du skrivit receptet på ;)) Tack för det!

Önskar dig en fin helg! / Ann-Louise

Fånga dagen sa...

Jaa du Ingela jag läste allt det där och vissst är det lustigt med tankeöverföring. Mycket känslor inblandade också tror jag och längtan kanske.
Kram på dig igen
Lena

Fånga dagen sa...

Jag glömde ju säga att jag saknar dig också, massor faktiskt. Hmmm konstigt det där bara efter vårt korta möte så har man funnit en vän för livet, vilken gåva :)
Lena

Ingela sa...

Hej på er! Visst, glädje så betydelsefull. Jag vet, jag har också upplevt det Kerstin! Visst är det också så att vi måste påminna varandra då man glömmer bort att skratta. Jag tänker på den där gången då Irene var så sjuk. Då jag berättade en historia för henne och vi skrattade tillsammans just som du säger så att tårarna rann. Kanske var det hjälp att förlänga livet som ändå blev alltför kort :-( Men så är ju livet både ock...

Jag är så glad för er också Gudrun. Att få dela med oss av andras tankar Bea, det är så härligt att utbyta både stort och smått. Kolla i spåkulan du lyckliga pralin, ibland bara bli observant på det som ligger där mitt framför näsan. Se hur tankarna når varandra, det stämmer de flätas samman och det blir så där bestående Lena. Fantastiskt!

Nu önskar jag er en härlig fredag!