Bloggintresserade

söndag 9 oktober 2011

STRANDADE DAGAR

... och på torsdagskvällen hade vi stranden alldeles för oss själva och det gillade Charlie som kunde sträcka ut rejält.På fredagen stundade friheten och det var inte utan att det känns härligt att ha en orörd helg precis framför sig. Ofattbart hur fort den ändå passerar. Den här helgen har vi haft båda pågarna på hemmaplan så det har blivit en del mys och spel. Efter fredagsstädningen så vankades det pizza här i huset, men det har jag bestämt redan berättat.

Inte mycket, men lite utom-husvård och nu tror vi att vi har rätt så långt fram planer på att byta tak. Åtminstone begära prospekt.


Ännu finns det en del om än lite som blommar i trädgården. Har glömt vad den här vita skönheten heter men kanske är det någon som kan hjälpa mig.
Självsådda purpurvindor eller "sommar-blomman för dagen", hur det nu gått till...Samtidigt som ceriserosa höstaster...

Veckostädat och klart med Olivias hjälp
, inte utan att hon ser nöjd men schack matt ut ;-)
En extra lång promenad nerom Campingen, Täppetstranden, förbi bryggan vid Kanta. Himlen blå. Havet ligger spegelblankt, knappast en krusning, en del strandflanörer och motionärer njuter av det gudomliga söndagsvädret


Men badhytterna är stängda för säsongen...


Får hålla med Jan, vår granne som sa "osäkert vilken säsong vi har nu" .

5 kommentarer:

Bea sa...

Hej!
Underbart med lediga dagar då man kan själv bestämma sin egen tid och koppla av från alla förväntningar.
Ha en fin vecka!
Kram /Bea

Elle sa...

Vad härligt att kunna gå längst en strand. Det är något jag saknar här. Bor visserligen i en fin natur, men det är ont om sjöar här.

Vilken fin städhjälperska du har!
Ha en fin vecka!
Kram Elle

Anonym sa...

Lillfia ser ut som hon är städledare:)

Ölandsvindar sa...

JA, just nu kan många säsonger passera under en dag. Allt från långkalsonger till shorts.Det växlar verkligen. Men vi har börjat lite smått med att morgonelda i köksspisen så nog vet man vad som är på gång. VINTER!!
Kram
Kerstin

Ingela sa...

Ja, snacka om omväxling ;-)

Knappt man hinner med i svängarna... på tal om säsongssvängningar alltså!

Skönt med en städledare, men faktiskt tror jag att skenet bedrar. Att hon trivs just där? Kanske för att dammsugaren gått varm och att Olivia också dras till värme. Annars är husdjuren bäst på att hjälpa till med att "möga" ner ;-)