Bloggintresserade

lördag 29 oktober 2011

GLÖM NU INTE


... ställa om klockan innan du går och lägger dig denna afton :-)

Det ska inte jag... glömma alltså ;-)
För imorgon väntar SOLdagen. Den ska vi inleda med en promenad för ovanligheters skull till havet. Få se om den där ilskna svanen är där då. Han som denna dag kom simmande i nittio in till stranden fräsande då vi passerade :-O
Vår dag? En vända inom stan. Har nu fyra klappar i säcken. Mats fick investerat i den där där CD:n som han så gärna ville utöka samlingen med.


Budskapet? SNACKA OM OND... inte utan att man ryser!Vi ramlade på en "gammal" arbetskamrat till Mats
med respektive. De talade sig varma för sitt bubbelspa där de landade titt som tätt. Endast några meter från huset så var det så behändigt att kunna krypa ner om nu t.ex inte tv-programmen frestade. Denna investering var ibland de bästa de hade gjort. Nu blev vi sugna igen. Blötdjur som vi är! Det får bli då den där skrällen som de flesta väntar på infinner sig ;-)

4 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

JA, skrällen får vänta till nästa lördag. I går blev det ingen drömvinst.Men vad gör det. Vi har ju både mat och kläder.Här ser det disigt ut idag men varmt och skönt så det blir lite utevistelse och fågeljakt (med kamera)
Kram
Kerstin

Fånga dagen sa...

God morgon kära du!
Havet ja, härligt. Har precis suttit och kollat lite bilder sedan sommarsemestern och bara njutit. Lägger nog in några bilder någon dag. kan inte glömma smaken av tex mullbär, sååååå gott.
Jaa du skönt att ha något trevligt att se tillbaka på nu i höstrusket.
Ha en fin söndag
Kram Lena

Annelis hantverk sa...

Ja,a du skrällen sitter vi och väntar på alla. Så underbart det skulle vara att få hoppa i bakom huset en varm sommardag.
Här är dimma, regn och rusk idag så ute promenaden verkar vara långt borta.
Ha det bra!

Elle sa...

Jag kom ihåg det imorse när jag satte på kaffet...halv åtta...eh...halv sju...*suck*