Bloggintresserade

onsdag 18 januari 2012

LONDON


London! Visst Eva-Katrine ska vi dit! Det blir till att stå på Södertorg ett par gånger till sälja ifrån sig sådant som bara står och tar plats. Två flugor på samma gång!
7 kommentarer:

Monica sa...

Låter som om ni ska ha loppis-stånd...kul! Bra att bli av med onödiga saker...och få bättre plats till det man verkligen behöver! För att inte tala om lite tillskott i kassan...
Kram/Monica

Ama de casa sa...

London är en härlig stad! Vi var där i höstas för första gången på mååånga år. Dumt att vänta så länge :-)

sv: Inlägget innan var samma stränder på vintern. Folk ligger och solar här även så här års. Men inte alls lika fullproppat :-)

Anita sa...

Var inte du med i London när vi var på klassresa en gång i tiden? Kan inte se dig på mina gamla foto?

London är fantastiskt och loppisen på Portobello road får ni inte missa. Vi hade tyvärr otur senast vi var där (för ca 10år sedan). Hade bokat biljetter till MamaMia. Vi var i god tid vid teatern och gick och satte oss på en uteservering och njöt av vimlet och det fina vårvädret. Plötsligt tjuter sirener överallt. En helikopter står precis över oss och hela London verkar vara en enda kalabalik. Det börjar samlas poliser och folk och vi kommer inte fram för att se vad som hänt. En stor folksamling står vid teatern och vi försöker komma fram och höra vad de säger... MamaMia är inställd och anledningen är att gayklubben intill var utsatt för ett bombattentat. Detta var Peters 40årsdag som vi skulle fira. Malin var 10år och helt hysterisk. Hela kvarteret var avspärrat och vi blev visiterade när vi skulle gå därifrån. Vi fick gå hem till hotellet och det vi såg på tv var inte någon rolig syn - lemlästade killar som drogs ut från klubben. Vi hade änglavakt - vi hade strax innan stått utanför denna klubb. Malin var totalt hysterisk hela kvällen och vi kunde inte ens gå ut och äta på Peter födelsedag - hon ville bara hem till Sverige. Dagen efter var vi på Portobello Road. Polisens bombbilar stod överallt men jag minns att det var en otroligt trevlig loppis (Malin var i London och hälsade på en kompis för ett år sedan så hon har kommit över chocken som väl är och jag hade gärna åkt dit igen.
Kram /Anita

Ingela sa...

Hej på er!

Jodå visst handlar det om loppis Monica. Ja ni minns kanske att jag berättade att vi stod där även den där lördagen då riktig storm svepte in. Berit tror jag att det var! Två stycken klädstänger gick visserligen åt pipan men vi fick in ca 700 kronor på några timmar. Tyvärr fick vi ge upp lite för tidigt och kanske fick vi inte heller så många kunder som vi annars kunnat få. Men vi önskar oss själva bättre lycka nästa gång för vi blev ingalunda avskräckta.

Ja, vi ser verkligen fram emot denna trip Ama de casa. Eva-Katrine har aldrig varit i London visserligen har jag ju själv varit där, men det var ju rätt några år sedan vi gick i nian Anita ;-) Tyvärr har jag inga foton från vår resa här i Åhus. Så jag saknar bevis men jag försäkrar att det är sant. Korten måste ligga kvar hemma i Hässleholm. Förresten kanske de inte heller är så många man var ju sparsam med fotograferandet för man var ju tvungen att lösa ut alla. Inte som nu då man bara knäpper ur olika vinklar.

Så London ska bli en fantastisk resa inte minst för att det är tillsammans med åtminstone en av döttrarna. Tack för tipset med loppis då får vi ju verkligen chans att knyta ihop säcken.

Vilken hemsk och synnerligen tråkig upplevelse ni råkade ut för när ni i själva fallet hade för avsikt att fira och njuta Mama Mia.
Ni måste nog göra om resan de säger ju att man ska ge sig i kast med sådant som har skrämt för att inte vara skrämd för all fortsättning.

Kram till er!

Marie-Anne sa...

London - har jag aldrig besökt. Men en trevlig och mysig resa önskar jag er! Hoppas att det blir många pengar på loppisen.........Kram!

Anita sa...

Milda makter - Ingela vi sov ju samma rum i London!! Har funnit några bilder. Ja inte kan skryta med mitt minne precis men förhoppningsvis har jag andra kvaliteter. Jag mailar över några bilder till dig /Anita

Ingela sa...

Hej igen ;-)

Ett gott extra tillskott... ja det hoppas även vi på. Det här känns som ett bra sätt. Dessutom drygar vi ut kassan med vars en sparbössa för ändamålet.

Du Anita så glad jag blev för bilderna! TACK!!! Skulle gärna publicerat dem här på bloggen men det gör jag ju klart inte utan tillåtelse. Väljer därför de där jag själv står i labyrinten. När jag ser dig och mig utanför hotellet börjar minnet klarna något. Pratade med faster påkvällen igår och hon är ju lika gammal som din mor nu. Hon berättade att det man inte minns i vår ålder står klart vid det laget... nackdelen är att man kan bli tosig på förflugna ord!

Kram på er!