Bloggintresserade

måndag 9 januari 2012

TRÄNINGSVÄRK

... efter gårdagens "Romantiska afton" ;-) ...säger bara massage. Värre än jag brukar få efter att ha rört på mig. Blev rejält knådad... googlade och fann en tråd, visst kan det inträffa efter djupmassage speciellt om man har mycket spänningar i kroppen. HÄR

Minns att det har hänt åtminstone en gång förut. Också att jag därefter kände mig ung i kroppen i flera månader. Så nu ser jag fram emot en upprepning ;-)

Dagens soluppgång nere vid Täppetstranden

När vi kom dit såg det ut som om havet stod i brand. Men om så vore hade det varit på betryggande avstånd......det ljusnade på rätt fort.


Vi, Eva-Katrine och Charlie stod en stund ute på piren och knäppte av foton allteftersom minuterna och mörkret passerade.Denna andra måndag 2012 förpassade jag julen upp på vinden. Varenda tomtenisse får vi hoppas. Det visar sig väl ;-) Granen klippte jag det här året ner till kaffeved.

Imorgon är det dags... nu går det inte att dra på det längre...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det var en vacker men kylig morgon på stranden!

Bestemor Drillo sa...

For en romantisk fototur ! Vakre bilder fra en vakker strand! Her snør det og det lysner i vintermørket!
Ha en flott uke kjære bloggvenn!
Klem fra bestemor som ikke har bloggånden enda!

Ingela sa...

Hej per mina vänner!

Kan inte mer än stryka under det du skriver Eva-Katrine. Kanske det vackrast här under dagen. Här regnar det men fem mil härifrån nordvästerut snöar det hörde jag för bara någon timma sedan.

Känner trots vätan av den där avsaknaden av bloggandan...

Glad för din kommentar och hoppas allt annat är väl med er!

Kram Ingela

Anita sa...

Ja, är det inte konstigt varje år missar man en nisse och måste ut i förrådet och hämta låddan igen... men i år skippade jag granen och tog bara fram 4 tomtar - börjar jag bli gammal tro?

Ingela sa...

:-)

... möjligen dement om man missar en av fyra...
Annars...

Just idag önskade jag att vi hade skippat granen. Men hade nog haft svårt att avvara doften och myset!

Marie-Anne sa...

Lite skönt är det att alla helger är över och att det bara år 2/3 kvar av januari..........
Här kom årets första snöflingor igår, men de övergick snabbt till sedvanligt regn. Nu väntar vi bara på nästa storm! Kram

Monica sa...

Massage är ljuvligt! Nog kan man bli öm ibland och säkert beror det på spänningar som knådas upp. Reser till Thailand om sex veckor...då blir det massage kan jag lova!
Kram/Monica