Bloggintresserade

tisdag 24 januari 2012

WHITNEY


Ja, för ett och ett halvt år sedan hade vi flickor tillsammans med många andra förmånen att få höra henne i Globen i Stockholm.

Ur arkivet Whitney och öppna blå dörrar
11 juni 2010

"Och så tonerna... Våra förväntningar var stora, bara detta att nu äntligen stå öga mot öga med denna stjärna... oavsett vad negativt som har skrivits från tidigare konserter med besvikna fans som jämförde henne med hennes forna jag. Orättvist i vårt tycke, för dum är man ju om man inte förstår att hennes tidigare leverne har till viss del slagit hål på detta faktum. Dock vill jag påstå att hon kör i en egen dimension, och trots allt det som har skrivits ger ett alldeles strålande intryck på oss och för den delen mängder i publiken. Så hyllad som hon blev i Globen så fattas bara annat än att hon var villig att ge järnet. Allt för sin publik och säkert för sig själv och sin upprättelse!!! På vissa partier glänste stjärnan och ingen tvekan jag fick då ståpäls! "

2 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Fikk ikke spilt av videoen, men ønsker deg en god og mysig vinterkveld. Her er det 10 grader minus og strålende vintervær!
Jeg elsker det slik for jeg vil at vinter skal være vinter, men jeg er ganske alene om det her i huset!
Casper vil nesten ikke ut!
Klem fra bestemor!

Ama de casa sa...

Hon sjunger alldeles fantastiskt! Synd att hon har förstört sig så med alla droger bara...