Bloggintresserade

fredag 11 juni 2010

Whitney och öppna blå dörrar

Efter att vi snofsat till oss var det dags att äta på "Blå dörren" där vi hade bokat bord för tre till klockan 5. http://info.aos.se/E/V/STOSE/0000/39/87/1.html

Eva-Katrine och jag hann smälla vars en förrätt (räk- och kräftskagen) innan Anna-Karin mötte upp efter jobb. Ja, hon hade heller aldrig varit där tidigare och hade nog rätt snärjigt att ta sig dit för att serveras en som vi skulle erfara alldeles utsökt middag (Grillad entrecote). Men, vaddå då hade hon ju anledning att fråga han i Parlamentet som susade förbi om vägen. Har i skrivande stund tappat namnet men ni tjejer får fylla i. Har ni aldrig varit på den här restaurangen vid Slussen så rekommenderar vi den alla tre PÅ DET VARMASTE ,detta gemytliga ställe med både utsökt mat och service!!!


Spända i tunnelbanan på väg till vårt livs konsert och röster av öppna dörrar...

Långa Whitneyköer... inte en sur min...!
Och så tonerna... Våra förväntningar var stora, bara detta att nu äntligen stå öga mot öga med denna stjärna... oavsett vad negativt som har skrivits från tidigare konserter med besvikna fans som jämförde henne med hennes forna jag. Orättvist i vårt tycke, för dum är man ju om man inte förstår att hennes tidigare leverne har till viss del slagit hål på detta faktum. Dock vill jag påstå att hon kör i en egen dimension, och trots allt det som har skrivits ger ett alldeles strålande intryck på oss och för den delen mängder i publiken. Så hyllad som hon blev i Globen så fattas bara annat än att hon var villig att ge järnet. Allt för sin publik och säkert för sig själv och sin upprättelse!!! På vissa partier glänste stjärnan och ingen tvekan jag fick då ståpäls!

Anna-Karin har filmat under koncerten och jag ser fram emot att kunna presentera någon film här framöver. Har ju kollat på några på Youtube och tycker att hennes inspelningar.

Uppträdde gjorde också Whitneys storebror med ett coolt Gospelnummer och Moto boy en kille med väldigt; lika annorlunda som klockren stämma. Pie Jesu är en låt som jag får gåshud av och jag gillar vad jag hör:Kan ju säga att väl på vårt hotellrum och i sängen somnade vi troligen på två röda sekunder. Minns att sista kommentaren var att nu gällde det att sova 7 kvart i timmen så iallafall jag skyndade...ZZZzzz

2 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Hej Pinglan!
Du har mejl i boxen!

Ölandsvindar sa...

Åh hur har jag kunnat missa Moto Boy? Och Pie Jesu som är en av mina favoriter. Bara det måste ha varit värt biljettpriset.
Trevlig helg på dig
Kerstin