Bloggintresserade

tisdag 22 juni 2010

ARE YOU HAPPY?

NYTTIG TANKESTÄLLARE

Apropås de val vi har och vilka konsekvenser de får för vår livskvalitet

7 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Precis så är det!
Men att ändra på saker är inte alltid så lätt.
( Nu funkar det igen. Men jag fick stänga datorn och starta om)
Bettan

Ölandsvindar sa...

Roligt kort! Men det finns en skala: Nöjd, smålycklig, jättelycklig eller något sådant. Men som alltid: Man behöver vara lite olycklig ibland för att uppskatta lyckan.Jag tror t ex inte på de här guldbröllopsparen som säger at de varit såå lyckliga hela livet. Antingen ljuger de, har glömt bort eller är fruktansvärt mesiga och slätstrukna.Det var dagens predikan (hahaha).
Kerstin

Anonym sa...

Hej på er!

Ja, ibland är det nog bäst att liksom ta om det från början från början. Kanske med en lite annan infallsvinkel. Vad gäller datorer är det nog lätt att bli insnöad särskilt då man inte är så insatt och datorn inte nöjer sig med att bli charmad.

Ingela

Nyanserna är viktiga både vad gäller den aktuella känslan och dess motsats för att man ska uppskatta den till fullo. Vem vill vara slätstruken eller leva ett slätstruket liv. Vad gäller exempelvis guldbröllopsparen säkert har de haft sina duster och downperioder men förmodligen har de löst dessa efterhand. Och DET INBILLAR JAG MIG OFTA ÄR NYCKELN MED DET MESTA MELLANMÄNSKLIGA. Det är värt att tänka på... menar jag (om vi nu ska slå an på det mesiga men kalla det vad vi vill) ;-)

Ingela sa...

Det jag ville ha sagt är att det utöver mod även krävs en portion tålamod. För ibland väntar en vändning runt knuten. Det kan man väldigt tydligt notera med elever... Ingela

Ulla sa...

Så sant som det är sagt men ack så svårt ibland. Nu har jag laddat med ljudböcker i dator och spelare och semestern runt hörnet. Lätt att välja den vänstra vägen men viktigt att komma ihåg det när man är vid vägskälet.

Anonym sa...

Jag ska fortsätta som jag gör eftersom jag är lycklig =)

Hemkommen efter promenaden, hur går det för er och charlie?

Kram eva

Fånga dagen sa...

Hej min vän!
Jag vill bara kika in en snabbis för att önska dig en riktigt skön midsommar så hörs vi till veckan.
Kram på dig
Lena