Bloggintresserade

måndag 7 juni 2010

RESFEBER


... efter en "fuktig" natt (av värme) följde en förmiddag på jobb då regnet rätt fort gav sig till känna. Och snacka om skyfall i Åhus. Stora tunnan har varit fylld med regnvatten minst 5 gånger, informerade Kalle då jag landade i Åhus efter att ha förvånat busschauffören med att stiga på, som hon med ett leende uttryckte det... på "fel plats". Vilket underbart ledigdag väder han har... men det gör inget sa han då kan man softa.

Tänka sig jag har fått låna Kalles fina bärbara så tågresan är räddad... med en film med som jag fann i stället; "Four fethers" (har sett den, minns ej mer än att den nog är bra). Tänk att jag ska ha så svårt att göra ingenting, men det ska nog gå då jag har bunkrat upp med några tidningar. Och så kan man ju beställa in kaffe :-)

Rätt mycket folk på tåget så att ställa sig och öppna resväskan för att ta fram datorn ... det fick vara... men tidningarna räckte långt och efter en arbetsdag och all spänning var ristet och dunket från tåget onekligen rätt sövande...

Tänk att nu är jag framme i Stockholm, och på centralen mötte lilloppan. Efter tunnelbanetur och en kort kvällspromenad befann vi oss hemma i lägenheten. Och rätt snart mötte Anna-fia upp.

7 kommentarer:

Tigris Predikantan sa...

Det är bar´å njut! *ler*

Anonym sa...

four fethers är en bra film, men ta med dig någon annan också för säkerhets skull för det är en tung film, tänkte om du inte gillar den, sen glöm inte hörlurar.

Ja köp en god kopp kaffe, men gå försiktigt med den till din plats. Vill du ha mat när du kommer upp?

Kram eva

Möllebacken sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Möllebacken sa...

ha en mysig reas upp och hoppas att du får trevliga dagar i norr, så hörs vi.
Tog bort det förra inlägget för det blev tosigt.
Kram Pella

Petit Eyekiss sa...

Ja du Pinglan, nu bär det iväg.Är filmen dålig kan du ju titta ut genom fönstret. Jag tror att resvägen är som vackrast nu.
Jag tar mig in mot stora staden, så jag är där vid ca ½ ett. Vi hörs på telefon på förmiddagen, så vi kan bestämma mötesplats.
Kram
Bettan

Ölandsvindar sa...

Ha en riktigt trevlig resa och vistelse i stora staden!
Kram
Kerstin

Anonym sa...

Välkommen hem Pinglan, hoppas du haft en härlig tur med konsert och besök och fått boosta batterierna!

Klem,
Ann