Bloggintresserade

fredag 4 juni 2010

Ja så var det slut på arbetsdagar för den här veckan. Manfall på elever innebar

... en välkommen promenad genom koloniområdet bakom sjukhuset. Men, först ett foto ut emot atriumgåren som nu står i full blom...

Förbi den där charmiga sjöjungfrun. Skulle nästan tro att här har varit en liten damm förut för ni ser kanske att den lilla grodan som har antydan till hål i munnen. Vad synd att statyn får stå så här och förfalla. Ser framför mig hur vackert det vore med röda rosor istället för ogräs framför:





Vad skådade mitt högra öga? En halvfull måne över CSK baksida. Mitt på blanka förmiddagen ;-)









Bredvid kyrkogården stod en flicka som förstenad och fångade en boll... hela dagen .


Elevfallet blev för min del välkommen packning av prylar... Ett absolut kalasväder innebar en knöfull buss hem, för många; främst ungdomar var på väg till stranden. Passerade nyblivne pensionären som har hunnit pressa så att han på hemmaplan redan hunnit få fin färg. Med ett leende sa han att det minsann var för varmt att pressa hela tiden och det förstår man ju ;-)

Charlie och jag orkade bara en vända runt kvarteret och nu springer han lite ut och in som han vill (fast om sanningen ska fram ligger han mest pall framför trappen).



Kan ni tänka er; i postalådan låg idag ett brunt kuvert från lilla Lena på bloggen http://inrero.blogspot.com/
"Glädje i ditt sinne är bättre än rikedom" står det på det fina kortet... så sant, och kuvertet innehöll spännande saker. Ett charmigt hjärta i luffarslöjd… Det är jättefint och jag kan undras om du inte har gjort det med egen hand.
(fantastiska rosor lika fina efter en vecka endast några tappade blad)


Badsalt, ja, det var då välkommet!!! Jag som älskar att löga mig (!) och i början på nästa vecka åker stygnen och jag får bada igen. Så då vet jag vad jag ska ha i premiärbadet ;-) TACK!


Middag? Direkt från grillen kött från Jontes chark och ugnsgrillade rotfrukter :-)

5 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Visst är det härligt att kunna ta en stilla promenad och verkligen se saker och ting. jag tog min lilla promenad till brevlådan (ca 200m. )för att hämta lokaltidningen.
Då passade jag på att plocka sommarens första blommor, och allt kändes genast mycket bättre.
(Kan du mejla mig om vilket hotell du bor på, så kan jag i förväg se hur jag tar mig dit, och se om det finns något trevligt i närheten)
Ha en skön fredagskväll!
kram
Elisabeth

Fånga dagen sa...

God eftermiddag.
Vad bra att du fick kuvertet, ja jag har gjort hjärtat själv och det passar som blompinne vet du, gjort med kärlek.
Jag ska inte bli långvarig på bloggen, ska njuta ute någon timma till sen är det dags att vandra i säng igen för det är jobba i morgon också som gäller.
Stor kram på dig
Lena

Ölandsvindar sa...

Vad synd om den lilla sjöjungfrun. Hon kunde åtminstone få ett hav av stäppsalvia framför sig att blicka ut över.
Trevlig helg
Kerstin

Anonym sa...

God sommarmorgon! Igår klippte jag gräs i ett regn av .... blomblad från äpple- och päronträd... sagolikt vackert värre men sorgligt se blommorna decimeras allra helst när jag tycker det varit alldeles för lite flygfä att pollinera dem så jag befarar det blir dåligt med frukt iår.

På kvällen hade jag date med min äkta hälft, vi var på bio och strosade lite på stan som håller karneval i dagarna två. Absolute summer kändes det som!

Stygn? Har du opererats? Nämen lilla gumman, god bättring önskas direkt!

Klem,
Ann

Tigris Predikantan sa...

Den där statyn skulle jag vilja ha i min trädgård. Fint.
:)