Bloggintresserade

måndag 14 juni 2010

MÅNdag

... tidig morgon, antydan till SOLdag då vi spanar upp emot skyn... annars ska det ostadiga vädret ta en vändning på onsdag sa Jan igår på vår kvällsrunda... låter bra tycker jag som för ett ögonlock blir ego... det är då som det riktiga sommarlovet börjar för lärarnas del. Nedräkningen har börjat!


Innan halv åtta strålar solen från en klarblå himmel utanför C4 skolans fönster ut över fd.Kasernområdet; men det är fortfarande aningen morgonruggigt. En hel del börjar gå för halv maskin, som för att ladda inför årets "ta igen sig period".

Blogginläggen går på sparlåga, kommentarer... min räknare verkar ha lagt av helt... det är något som jag får ta tag i endera dagen. Bara framför allt orken och inspirationen infinner sig.

Men på onsdag börja Charlies aktivitetskurs med nya input, så det gäller att hålla igång ;-)... sol och bad runt knuten får vi hoppas, tid för gemenskap med familj och vänner, kanske en runda med "vojnen"... men först på programmet samling i aulan och därefter packning inför förestående flytt av verksamheten... 5 ½ timme med jobb resulterade i
mängder av packade kartonger där höstens saker får ligga i malpåse tills förberedelser inför höstterminen börjar...

... 1 ½ timmes vila då jag kom hem. Men jag kan ju konstatera att solen fortfarande håller i sig nu när klockan har hunnit bli halv fem. Charlie har fått en egen frisbe och den ska vi minsann inviga i detta nu :-)

2 kommentarer:

Bestemor Drillo sa...

Hei du! Endelig kom jeg igjennom til deg! Tusen takk for dine elskelige kommentarer som jeg alltid blir så glad for!
Her går det i vasking og rydding til den store festen! Maten er bestilt på Måltidenes Hus i Grythyttan! De kommer og gjør i ordning alt sammen! Ha en flott uke Ingela!! Klem fra bestemor !

Petit Eyekiss sa...

Hej så här i sena timmen!
Skönt för dig att få vara lite ledig nu? Här har vi fullt upp nu. Krafterna efter förkylningarna börjar komma tillbaka, men allt ligger efter mer än 14 dagar, med arbetet runt sommarhuset.Blir inte tid över för blogginlägg.Var igår och tittade där min senaste utställning är, och så småningom blir det en liten snutt om det. Nu är sena timmen, och i morgon bär det iväg till Värmdö och lite gravvård. Också den flera veckor sen....
kram
Bettan