Bloggintresserade

lördag 19 juni 2010

EN ALLDELES SPECIELL DAG


Kronprinsessan Viktoria och Daniel får varandra. Det är mycket som strålar i huvudstaden denna dag. Solen, brudparet, folket.

Folkmassorna är kompakta och enligt Eva-Katine går det knappast att ta sig fram i myllret.






Men stämningen att vara på plats måste ha varit enastående. För bara att vara delaktig framför tvn är känslosamt. Om inte det behövdes ett helt lakan här så var det allt en och en annan känslostorm.

Det passerade mycket av ögonfröjd och flera vackra tal under kvällen. Själv var jag så trött efter dagen så att ögonen föll igen ideligen. Men att jag vaknade då Daniel höll sitt varma tal det är jag glad för!!! http://svtplay.se/v/2048659/det_kungliga_brollopet/prins_daniels_tal




Från fredagens konsert; en orgie av musikens höjdpunkter

6 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Ja, här har TV´n stått på sedan kl.13.00 Inte ett öga torrt.Det gick nästan åt ett helt lakan.....
Bettan

Ölandsvindar sa...

Visst var det härligt!! Det får man knappast uppleva igen. Alla vackra drottningar, prinsessor, klänningar, hästar, musik och blomsteruppsättningar, den charmiga bruden, de vackra talen. Från saga till verklighet....nu ska jag fixa komposten!
Kram
Kerstin

Fånga dagen sa...

Hej där min vän!
Jo då jag lever allt må du tro men tiden är så dyrbar nu.
Vilka härliga uppträdanden det var på fredagskonserten i tv. Jag älskade verkligen Björn skifs och Agnes låt.
Ja hela bröllopet var som en saga och så länge har jag nog aldrig suttit framför tv:n i sträck men det tyckte jag att jag var värd efter allt jobb.
Nu är det snart dags att knyta sig för klockan halv fyra ringer klockan.
Ha det så bra under veckan nu
kram Lena

Anonym sa...

En mycket vacker dag var det. Hennes klänning var helt underbar och hans tal gud va fint. De har verkligen gjort rätt och hittat rätt =)

Det var galet mycket folk ute igår och jag som kan få panik i folkmassor när man inte kommer fram kanske inte gillade det helt. Men det var en fantastisk stämning, helt underbart.

Hoppas att allt är bra med dig även om du inte bloggat idag.

Imorgon är det dags för jobb igen, önskar att jag haft lov nu som du....hoppas att du och charlie ska hitta på lite bus imorgon.

Kram eva

Anonym sa...

Har du semester från bloggen? =)

Puss eva

Bestemor Drillo sa...

Hei Ingela! Gratulerer til dere svensker med et alldeles nydelig bryllup! Jeg sat klistret til skjermen hele dagen for å se alt det vakre!! Jeg tar nå en liten bloggpause, men kommer sterkere tilbake!! GOD SOMMER med varm sommerklem fra bestemor!!