Bloggintresserade

måndag 21 juni 2010

EN HELT VANLIG DAG

Jaha gokväll mina vänner!

Det har varit en mestadels blöt dag. Trots det om jag tänker tillbaka har Charlie och jag varit ute på långtur och då var det hyfsat väder! Tro det eller ej; jag hann få in all tvätten från vindan och som jag hängde upp tidigt imorse. Vilken tur innan den hann bli blöt igen. Visserligen fick det bli en mindre utställning med kläder på stolarna i köket, men nu är det torrt och struket
:-) .




Sedan har jag varit inom biblioteket lånat om en bok och kom hem med tre nya bl.a ett par av Anne Swärd "Polarsommar" (är det kanske innevarande?) och "Kvicksand"... beslutsamhetsångesten fick mig att klippa till med båda ;-)

Landade till och njöt doft och färg på handelsträdgården på min väg till Fritidsmagasinet och Soffhuset. Ja det blir väl snart till att slinga håret antar jag för det är inte lätt att hitta något både som passar, utseendemässigt, storlek, som man själv gillar och dessutom plånboken. Det här var tre tänkbara objekt... Den första stapelbar samt nedsatt till mindre än halva priset (men inte riktigt det vi tänkt), Den andra skön, tålig, stapelbar finns även av fällbar modell samma pris som föregående (men aningen för skrymmande). Den tredje modellen en nätt fåtölj, skön, tålig hade nog varit frän där den i så fall skulle stå men ej stapelbar och i våra ögon dyr. Vad säger man "smakar det så kostar det"!




Jodå vi hamnade i en rejäl skur på familjens kvällstur (kan man snacka om tur?). Men fick se en underbar dubbel regnbåge. Såklart hade jag lämnat kameran hemma... tyvärr så jag kan inte dela med mig.

2 kommentarer:

Anonym sa...

vad tyckte du om de andra stolarna? =)

Ingela sa...

Vi har inte fått något mejl