Bloggintresserade

måndag 9 april 2012

ANNANDAGSRUNDA


Hur slår man bäst ihjäl denna finaldag på påsklovet 2012... Visst har det varit avkopplande och inspirerande men det känns aldrig riktigt bra då något positivt är påväg att ta slut. Så jag och dottern gav oss ut på en långtur... genom campingen och  kollade på hur många höll på att donas vid sina vagnar och husbilar.
Deras portabla fritidshus hade byggts in med staket och däck... de hade  snarare blivit mer permanenta. 

... och vi gick och vi gick... förbi småstugorna vid Ö Sand noterade flera små hus till salu... fortsatte nerom skjutfältet och utmed stranden. Det blev en snabb och ansenlig promenad på olika underlag. 
På skjutfälten får man se sig för för att inte råka trampa på något suspekt föremål ...

Eftersom här brukar gå kor då inte militärerna leker krig här så ligger här också rätt många koläddor. 
Klockan stannade på mer än en och en halv timme då vi öppnade grinden och steg in i Paradiset.

Förövrigt blev det en stillsam och såsig dag som vi avslutade med pizza och sista avsnittet av 30 grader.

6 kommentarer:

Marie-Anne sa...

Duktig promenad! Själv har jag knappt varit utanför dörren idag.........
Hoppas ni känner er styrkta till kropp och själ!
Kram!

Petit Eyekiss sa...

Promenader är nog den bästa motionen.Ett par bra skor så är man 'fit for fight'och inga skador blir det heller...och frisk luft!
Bettan

Monica sa...

Lät som en go runda,att avsluta sköna påsklovet med, har själv bara varit ute med hundarna två smårundor för det är så kyligt. Påsklovet slut och ca 45 dagar kvar på terminen,,hu så fort tiden går, på ett sätt är det positivt på ett annat lite stressande tycker jag. Ha en go vecka kram Monica

bettysbeundran sa...

Låter som ni i Skåne haft bra väder. Här har det mest varit innomhusaktiviteter denna påsk. Nja det blev lite tid på gymmet och den vanliga helgpromenaden.

Ölandsvindar sa...

Jag har gått några strandpromenader och kikat på strandpipare och rödbenor men det har inte precis varit skönt i blåsten . Och jag missade 30grader! Kanske finns på SVT play. Så går det när måndagarna är röda.
Kram
Kerstin

femfemman sa...

Får nog ta mig neråt och leta cacher i dina trakter till sommarn. Ingen omöjlghet, malmödottern och hennes sambo har ett hur i Önneköp. Tycker att det borde finnas mycketr att visa i ditt område, får nog ta en titt på geocachekartan och kolla. Här regnar det och det känns inte alls inspirerande att gå ut..... även om man "borde" ta en lovpromenad.