Bloggintresserade

måndag 2 april 2012

BEUTIFUL MUSIC


3 kommentarer:

Elle sa...

Hm...tyvärr kan jag inte se den här videon från Tyskland. Men den var nog fin - av namnet att tyda iallafall.
Ha en bra dag!
Kram Elle

Ingrid sa...

Tack för vacker musik Ingela!

Intermezzot ur Cavalleria Rusticana är en av mina absoluta favoriter och Moonlight Serenade har man minsann dansat till många gånger.

Filmen om Glenn Miller kom 1954 och musiken och historien om hans liv gick rakt in i mitt 14-åriga hjärta. Jag tror jag såg den filmen 5 eller 6 gånger.

Jag var inackorderad i Visby och gick på läroverket där och jag tror att jag ännu är skyldig en tjej, som bodde på samma ställe som jag, för pengarna till en biobiljett.

Ja nu må det väl vara preskriberat och jag har ingen aning om vart hon tog vägen.

Se vilka minnen du väcker till liv!
Kram Ingrid

C De-sign sa...

Hej
Jag har nu tagit igen vad jag missat här på din blogg... tack för alla fina inlägg och med härlig musik därtill! Jag har haft mycket omkring mig.... man blir vid min ålder trött av skolarbetet.... hihihi... Nu ser jag fram emot ett efterlängtat påsklov! Ska bara vara hemma , ta dagen som den kommer .... vad ska du göra? Våren har nog kommit längre nere hos er.... tänker på konstrundan i Skåne till påsken, jag har i så många år velat åka dit!!!!!! Någon påsk ska det bli av! Tack också för boktips .... Nu vill jag önska dig en Härlig Glad Påsk! Kram fr C