Bloggintresserade

onsdag 11 april 2012

TAKTILT OCH KINESTETISKT

... En dag viken för taktilt och kinestetiskt sinne. Men allra först narcisser på Luckys minnesplats.Att få hålla sig inomhus idag känns helt klart som ett privilegium. Termometern visar på +5 grader och dottern vandrade precis iväg med paraplyt i högsta hugg. Vilken tur att jag har min Tenson till Charlieturen som jag ändå känner att vi måste kalla den...

Det hindrar inte att jag är glad att jag i väntan på bussen, hann en svingsa inom garnbutiken Ylle igår
Passar bra med ett sticke en sådan här dag. Eftersom jag nog får räkna mig som en tämligen ovan stickerska så känns storleken behändig. Att slippa vänta allt för länge på ett resultat,
... det passar mig ;-)

Har nog förutsättningar att bli något. Det här är ena ärmen och början till fram och bakstycke. Behändigt att sticka allt i ett när det nu ändå är så pass smått.


Men först en bloggrunda, har nu hunnit runt till en del av de bloggar som jag brukar och vill besöka, men jag vet, helt klart har jag fler som väntar. En del fönsterträd också som väntar på att bjudas en liten slurk och få en liten pratstund åtminstone byta luft ;-)
... så var tålmodiga, jag kommer!

Absolut tvunget att ägna dagen åtminstone lite till studier. Just nu läser jag "Skolans språk och barnets" av Gunilla Ladberg. Så intressant och ämnet har ni nog förstått. Det handlar om inlärning och inlärningsstilar, och vad tillgodogörande och brister kan innebära beroende på hur man fungerar.

Möjligen blir det en del planterat också. Vi får väl se...

6 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

En alldeles utmärkt dag, att stanna inne och sticka. Vi har också plusgrader, men Lasse som tog en promenad till verkstaden för att hämta bilen, sa att det var grå kallt.
Snart kommer värmen och solen:-)
Kram
Bettan

Marie-Anne sa...

Nog är det gott att kunna stanna inomhus utan dåligt samvete.....Fast här klarnade det upp och blev en stunds sol, så jag vågade mig ut en liten stund i alla fall!
Kram!

Monica sa...

Jag tycker tröjan ser helmysig ut. Stickade själv en liknande ( på tvären alltså) för många år sedan - en tröja jag bara älskade. Du skriver att den är liten - är den inte till dig?
Kramis...

Ingela sa...

Hej på er! Väntar på solen och värmen gör vi nog lite till mans. Ett kort ögonblick glimtade den fram även här mitt på dagen. Men ögonblicket var så kort att vi aldrig hann ut ;-)

Tröjan är storlek 6-9 månader beräknat att passa till hösten :-)
... inte till mig alltså. Det är ett mysigt garn att sticka med.

Ama de casa sa...

Här har bloggbesöken också kommit i skymundan. Så blir det när man har gäster :-)

Ölandsvindar sa...

Spännande med språk och språkförståelse. Jag hade hembygdsföreningen hemma hos mig i går kväll och där är det verkligen en balansgång hur man uttrycker sig så ingen missuppfattar och tar illa upp osv.Tungan rätt i mun alltså!
Kram, kram
Kerstin