Bloggintresserade

torsdag 5 april 2012

Uppe med tuppen (tisdag) skickade iväg skrivuppgiften till högskolan. Så nu är det inget att göra åt denna, det får bära eller brista! På samma gång känns det skönt för nu ligger den inte längre i mina händer. Tog en cykeltur på brandgula faran ut i friheten ... mot destination Sparbank... Nu skulle bössan tömmas...

 
... och vi växlade in skrammel och loppispengar till Londontrippen. Nu känns det som om det närmar sig. Utgår från att Herr Jöback hinner sjunga upp sig rejält ;-)

Man börjar ju bli konstinspirerad lägligt till årets Konsttripp. På väggen hängde en läcker tavla. Har tyvärr glömt namnet på konstnären. Och vi satt tysta och funderade medan vi väntade. 

Vad tycker du det liknar sa E-K... hm det var väl ingen konst ;-) ... jag fångade bakdelarna på två eldkor (en gick åt höger och en åt vänster) de kommer ur glödande magma

... du då, kontrade jag! Jag såg precis hur det sprutade eld från jordens inre svarade hon. 


Sådan mor sådan dotter. Inte kan väl våra ögon bedra om de ser i stort sett samma?

Så blev det dymmelonsdag. Idag är det jobbigt med allergin... ont i halsen, snuvig och pannavärk. För det har väl inte med att göra att piratbyxor och vårjacka åkt fram för tidigt? Blev ändå en del struket denna dag (i positiv bemärkelse) ... resten lär väl inte springa iväg till skärtorsdag... men man kan kanske inte vara för säker för det är säkert mycket som kommer vara ute och flyga denna dag. Räknar med en del påskgummor så godisskålen är fylld ;-)


Problemlösning med facebook på hög teknisk nivå (åtminstone för mig ) nu på morgonen. Nu skriker stryktvätten för brädan vill städas undan och så resten också för den delen och undan måste det gå för vid middagstid planerar Mats och jag en rejäl runda med Charlie kombinerat med att lämna bilen på service... kanske hinner den bli klar så att vi kan göra bassängen i Furuboda osäker. Med facit i hand blev det 1000 meter och idag kände jag ett riktigt flow, till skillnad från förra veckan då det gick riktigt trögt.


Olivia


Inte katten vill hon vara ute i denna kylan. Hon gillar blecket som skiljer "agnarna från vetet" nä jag menar trät från teglet...


Ja längre än så här kom jag inte med vinterpyntet. Själv tycker jag att det är dags att städa undan bråtet! Men nej, det tycker inte Olivia.

9 kommentarer:

Ölandsvindar sa...

Vilka fina bilder på Olivia! Här ligger det också en del godispåsar i skafferiet ifall det knackar på dörren. Men jag vet inte om grannbarnen har vuxit ifrån häxeriet i år. Mor - dotter, ja! Igår fick jag ett samtal: "Hur länge ska lammsteken stå i ugnen?"Glad påsk till er alla i vackra Åhus!
Kram
Kerstin

Bea sa...

Hej!
Ja, konsten är trevlig att betrakta när motivet kan ses ur flera perspektiv med olika ögon - härligt!
Usch, för allergi, hoppas det ordnar sig!
En Glad Påsk till dig! /Bea

femfemman sa...

Kattbilderna föredras framför konstbilden. Tycker väl också att "den är väl det ingen konst att göra".. :) Stolen ser härlig ut, förstår att katten vill ha en kvar. Våra katter vill heller inte ut.... det är för kallt... i morrn lär de väl ligga stilla inne hela dan... när ruskvädret ska komma.

femfemman sa...

GLAD PÅSK... förresten!

Monica sa...

Jag tycker som Olivia...stolen ser mysig ut! Glad Påsk till dig och familjen!

Snäckskalsdalen. sa...

Nånting säger mig att din inlämnade uppgift kommer ut med MVG och Olivia är jättesöt!
Glad Påsk kram
Agneta

Marie-Anne sa...

En riktigt Glad Påsk till dig och Olivia! Kram Marie-Anne

Maya sa...

Kikar in och önskar en Glad Påsk!
Kram Maya

Annelis hantverk sa...

Hej Ingela!
Önskar dig en riktigt skön påskhelg!
Så söt Olivia är!
Kram!