Bloggintresserade

lördag 20 november 2010

SKÖNHET

Vilken härlig dag denna lediga lördag… vi har delat sysslorna och min lott föll på innearbetet medan Mats donas på uteplan.

Förresten om ni inte har sett det så ligger där nu en kommentar från mig sist bland förra inläggets kommentarer. Upptäckte också igår ett så vackert bildspel från dig Cecilia i min inbox. Det är så vackert och jag önskar att jag kunde visa det för er alla… men tyvärr.

Undersköna bilder, ljuv musik tillsammans med ord blir som balsam för själen då de blandas.

Men ni ska få ett litet smakprov ur texten;


Förspill aldrig en möjlighet stt sprida solsken till andra människor. Några få uppmuntrande ord kan betyda en helt ny värld.

Livet är mer än att andas. Ett gott liv skapas av ögonblick som nästan får dig att tappa andan…

Livet är vackert speciellt tillsammans med goda vänner…

Nog kan det behövas att ta del av i dessa regntunga dagar... men kan ni tänka er just i detta nu bröt några solstrålar igenom. Bäst att ta chansen att passa på att sammanstråla med vännerna.

Tack för att ni gjorde vår kväll! Redan brasan satt fint efter en cykeltur i ösregn... trots rejäla regnkläder hann vi bli genomsura utanpå men vid gott mod, rätt snart blev vi varma både utanpå och inuti. Det vi bjöds att inmundiga denna kväll gick då inte av för hackor! Filé späckad med skogens guld dvs. kantareller serverat med potatisklyftor, grönsallad och ytterligare en positiv smaksensation med förvällda rödbetor, valnötter, fetaost och en gnutta flytande honung ringlat över serverat med rödvinssås och ett glas rött. Desserten glass med egna hösthallon och aningen med chokladsås och likörimport från Azorerna! TACK!!!

8 kommentarer:

Ulla sa...

Mannen med "godboken" du berättade om i förra inlägget var härlig. Det skulle man göra ibland, ge sina medmänniskor lite positiva kommentarer nu och då. Kanske fungerar det som ett eko och studsar tillbaka.Gyllene regeln är ingen dålig visdom. Trevlig helg!

Fånga dagen sa...

God morgon kära vän:
Ja här sitter jag nu vaken sedan två timmar, mysigt att inte kunna slappna av och sova länge ens på helgen. Fast i sanningens namn ska jag erkänna att det är ganska mysigt att vara uppe ensam i mörkret och tända levande ljus och käka en mysig frukost.
Positiva kommentarer till andra skulle vara ett måste tycker jag för tänk vad det skulle göra susen.
Jag önskar dig en riktigt skön söndag
Kram Lena

Ölandsvindar sa...

God söndagsmorgon!
Ingenting inbokat idag. En lång härlig dag att göra vad jag vill. Börjar med att strosa runt lite i morgonrock.
Kram
Kerstin

Randiga Tråden sa...

Oj, vad gott det låter.

Möllebacken sa...

Nog spred du glädje hos mig i morse, jag log när jag läste din kommentar, tyvärr blev det inte någon vila på morgonen då jag skulle iväg och jobba. I dag fick jag nys om en ny tidning som endast skriver positiva och glada nyheter, då de tycker att det finns så mycket negativa tankar och elände, och deras motto är:
"Du behöver inte skrika högst för att bli hörd, eller vara störst för att bli sedd. När du visar respekt för den du pratar med, och engagemang för det du pratar om, kan det vara tillräckligt spännande med en viskning".
Sådant gillar jag.
Kramen /Pella

Bestemor Drillo sa...

Igjen kloke ord fra deg !
Tenk om alle kunne tenke positive tanker og spre dem videre som et vindpust!!
Klem og fin uke til deg!

Maya sa...

Åhhh... gud vad smarrigt det där lät!
Visst är hösthallonen underbart goda!?
Och kanatreller ska vi inte snacka om :) Mumma.
Var ni på Yllan, för mig var det lite av en besvikelse.
Trodde i mitt enfald att det skulle vara en mysig julmässa... men ack nej, stel och tråkig... man fick ingen isperation alls ju!
Ha en fin fin dag!
Kram Maya

Anonym sa...

Gud vilken festlig mat =). Jasså ni tog av likören från azorernas...tyckte ni att den var god ? =) Lite lik baileys..

Puss & kram eva