Bloggintresserade

fredag 10 september 2010

BRÖLLOPSDAG

Thank God it´s friday.
Hade jag inte glömt mobilen hemma denna dag så kunde jag ha visat vackra foton ifrån Vångabygdens äppleodlingar som nu står fullt av dignande äppleträd.


Men tyvärr!

Efter hembesöket tog ja en vända om torget för att köpa en bukett rosor till min älskling som idag har stått ut med mig ;-) i 27 år. Ja, om man räknar bort de 6 åren dessförinnan innan vi gifte oss vill sägas.

Ja åren passerar onekligen och visst är det så att man inte riktigt begriper hur det gått till. Fast onekligen, då ma tänker efter har ju dagara och åren varit fyllda av både det ena och det andra.

Idag har det varit regnväder och mulet, men nu då bussen närmar sig den hållplats där jag ska stiga av ser det ut som det finns chans till uppklarnande.

Visst är det en ljuvlig Brudbukett som jag fått av Mats idag!


Och även härligt varma rosor som Mats fick av mig!


Fin dukning såklart med linnet, kristallglasen och silvret. Festmeny där det idag bjöds Rostbiff, krisppotatis, bearnaise och grekisk sallad.

Ikväll hade vi blivit inviterade till Mats arbetskamrat ett stenkast härifrån men inte just idag...

7 kommentarer:

Petit Eyekiss sa...

Grattis på bröllopsdagen. Kramas och pussas nu riktigt ordentligt i kväll..
Bettan

Maya sa...

Grattis på bröllopsdagen.
Hoppas ni fick en underbar dag!
Kram

Ulla sa...

Ett stort grattis och många nya goda år önska jag er! Det är lyxigt och roligt att få blommor och ge för den delen. Själva fyllde vi på i kulturdelen igår och varpå teater. Börje Ahlstedt med son och kvinnlig skådespelerska spelade Pappsi på vår lillascen. Det var en tragikomisk föreställning, vi var nöjda och positiva när vi gick hem så det var trevlig fredagkväll här med.

Ölandsvindar sa...

Grattis,grattis lite dagen efter. Vi har bröllopsdag i januari och det är väldigt nära guldbröllop, vilket är ofattbart!I dag har vi varmt och disigt men kanske bättre framåt dagen. Jag ska just späcka en lammstek med vitlök och ställa in i ugnen. Trevlig lördag!
Kerstin

Anonym sa...

Grattis till er att ni stått ut =) Fast varför inte. haha

Vilka fina blommor ni köpt till varandra.....och lät om en underbart god middag-rostbiff...musms...

Vad hittar ni på idag? Är du för trött för att gå på fest ikväll?

Puss och kram eva

Bestemor Drillo sa...

Gratulerer med b ryllupsdagen til dere begge! Vakre blomster som vitner om kjærlighet! Ha en nydelig dag! Klem fra bestemor!

Möllebacken sa...

Ett efterskottsgrattis! Underbart att läsa att ni har hållit ihop i så många år. Underbara buketter.
Hoppas att middagen smakade och att ni fick det mysigt!
Kram Pella