Bloggintresserade

söndag 12 september 2010

NYTT


Så nu har det hunnit bli söndagskväll, och imorgon börjar en ny fräsch arbetsvecka... men var blev denna helgen av?
Dock har den verkligen varit fin.
Ett härligt väder för promenader och som har passat bra för vårt bygge. Nu kom vi ju igång sent just idag då
Kalle hade jobbat till 8 imorse... då gick det ju inte att börja knabba förrän efter lunch. Sedan fick jag ögat fullt av spån då jag skulle hjälpa Mats att hålla en bräda och har sedan inte fått mycket gjort. Heller inget mer målat. Något bättre efter en fyra timmar kan hoppas på att det rättar till sig själv, så får jag ta ett tag imorgon då jag kommer hem.
Lång dag väntar på jobbet tur att Kalle är ledig och hemma hos Charlie. Men det lär inte bli någon tid till bloggande idag möjligen framåt kväll.
Noterar att läsarskaran utvidgas... kul! VÄLKOMNA! Jag följer ju era ska kolla sen om jag har offentligt lagt mig till skaran ;-)
Missa inte denna vet jag!
På vägen fann jag denna finstämda sång:



7 kommentarer:

Ulla sa...

Hoppas det är ok med ditt öga nu, det är riktigt obehagligt med "skräp" där. Här sken det upp så det blev trädgårdsdagvarvat med lite inomhusnytta. Helger har en tendens att gå lite för fort. Hoppas veckan blir bra.

Moa sa...

Aj aj.. inte bra att få spån i ögat hoppas nu det blir br riktigt snart. Önskar dig en härlig vecka/Moa

Bestemor Drillo sa...

Kjære deg ! Pass godt på øynene dine!
Ha en herlig ukestart ! Klemfra bestemor!!

ANNA-LYS sa...

Hugans, jobbit när spånen trillar ut, men vi har massor av dem så på den punkten är det lunt. Men, varför pilla in dem igen, och i ögona dessutom????

Aj, aj aj ... hur mår du nu?
Skölj, skölj inte gnugga, bara blinka och pingla. Hoppas på bättring!!!

Ölandsvindar sa...

Du får hacka några lökar så rinner kanske spånet ut. Hoppas att det ordnar sig. Inte bara helgerna går fort! Här rinner veckorna iväg. Tittade just i almanackan i morse och upptäckte att ingenting är inbokat på hela veckan utom lite service på bilen idag. Hoppas det håller i sig!
Kram
Kerstin

Ingela sa...

Inside out... ja som det kan gå, men jag håller med dig ANNA-LYS att därifrån pilla in det igen i ögonen HÖGST onödigt... och inte nog med det HÖGST obehagligt.

Faktum är att det dessutom har hållit i sig inpå idag. Men nu verkar det nästan ha gett med sig :-) och jag slapp ta till lökkur. Egentligen håller jag med dig Kerstin även veckorna går fort. Hur går det med drivhuset?

Fick en låt i huvudet Inside out någonting och började söka på You tube. Fann då istället en höjdare som inte gick att föra över till bloggen då inbäddningen var inaktiverad. Men en höjdare för intresserade lägger jag däremot länken på mitt senaste inlägg.

Petit Eyekiss sa...

Cyklop är bra att ha när man slipar och sågar.Hoppas att det har blivit bättre. försöka göra rent från skräp i ögonen ör inte kul.
Du har tagit en jättefin bild från stranden med alla stenar. Jag tycker verkligen om den.
ska nu kolla länken... Ha en bra arbetsvecka nu... Kram
Bettan