Bloggintresserade

fredag 27 maj 2011

ASPERGERS SYNDROM

... nog upplever jag att jag har förståelse och är medveten om de svårigheter som kan finnas vad gäller perceptionen. Men att det kan vara så här det hade jag inte kunnat tänka, inte ens i min vildaste fantasi.

Se den, den är BRA!

Hallå där inte vet jag om det är en tillfällighet men nu har jag fått tillbaka min penna... och jag har kunnat lämna kommentarer som annat än anonym... hoppas på att det är varaktigt´ :-))

Här kan ni finna filmen och annat matnyttigt som ex. fallbeskrivningar. Imorgon kommer här någon annan matnyttig adress för intresserade! Så hör till igen vet jag.

Här är en annan intressant webbplats som jag har sparat som en favorit:

http://www.yourlittleprofessor.com/adhd.html

8 kommentarer:

Monica sa...

Oj det var en intressant filmsnutt...men jag skulle nog reagera lika okoncentrerat som den stackars grabben i en så störande miljö...
Ha en fin dag...

Ingela sa...

Ja, visst är den intressant? Välkommen tillbaka förresten Monica! Man ska visst kunna lägga olika filter på filmen för att simulera olika funktionshinder, men jag har inte provat än själv. Egentlige är det nog inte så att ljuden är onormala, bara utifrån hans synvinkel. Nu ska jag ut sedan ska jag besöka dig och din blogg!

Ölandsvindar sa...

ÅH vad bra att jag har hittat dig igen! Just nu förbereder mina gäster dagens middag så jag ska titta på filmstumpen vid ett annat tillfälle.Det lär bli grillat vildsvin!!
Kram
Kerstin

Ingela sa...

Välkommen tillbaka Kerstin,
låter finemang med gäster som fixar fredagskäket ;-)

Här vankas pizza idag ingen tyar laga mat annars låter vildsvin som det skulle smaka fågel!

Kram Ingela

Moa sa...

Halojsan.. =).. den filmen var riktigt bra ska ta den o visa på jobbet.. där vi har många ungdomar med olika slags funktionshinder.. mycket sevärd och tänkvärd. Önskar dig en fin helg.. Monica

Monica sa...

Jag är inte svårflirtad...hi,hi.
Tittat på filmen x 2, mycket intressant och lärorikt. Tack!
Önskar Dig en bra helg och var rädd om dig!

Ingela sa...

Tjenixen, "sist ut men inte minst" Monicor. Inte ett helt ovanligt namn ser det ut som i det bloggsammanhang ;-)

Visst berör filmen, det håller jag med om. Glad om man lyckas sprida bra grejor runt sig!

Kram Ingela

Maya sa...

Intressant film, det finns massor matnyttig på Internet idag, ibland önskar man att lärare och annan utbildningspersonal fick ta större del av denna typ av information.
Hade varit så mycket lättare för vissa ungdomar då!
Kram på dig och ha en skön helg :)